Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ - Ανακοίνωση απάντηση για debate

Με αφορμή την πρόσκληση που δεχτήκαμε από το Αλεξάνδρεια- Γιδάς για debate μεταξύ του επικεφαλής της παράταξής μας Π. Γκυρίνη και του απερχόμενου δημάρχου έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Σεβόμαστε τους εργάτες του δημοσιογραφικού μόχθου και το
έχουμε αποδείξει όλο το διάστημα που συνεργαστήκαμε άψογα. Πιστεύουμε στην ενημέρωση και το έχουμε δηλώσει με μεγάλη έμφαση.
Συνεπώς, είμαστε απολύτως θετικοί σε όποια πρόσκλησή τους να ενημερώσουμε τον κόσμο γιατί πιστεύουμε στην ενημέρωση και την διαφάνεια.
Ωστόσο, θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε ορισμένα αυτονόητα ζητήματα. Μέχρι τις εκλογές έχουμε μόλις τρεις μέρες και ήδη μεσολάβησε ένας μήνας προεκλογικής καμπάνιας με συνέπεια να έχουμε επικοινωνήσει με κάθε μέσο τις απόψεις μας και τις προγραμματικές μας θέσεις. Περιοδεύσαμε σε κάθε χωριό και γειτονιά της Αλεξάνδρειας συνομιλώντας με τους συμπολίτες μας. Ξεδιπλώσαμε την προγραμματική μας πρότασή μας και την θέσαμε υπόψη των συνδημοτών μας που με μεγάλη πλειοψηφία την επικύρωσαν και την αποδέχτηκαν. Η περασμένη Κυριακή ήταν το καλύτερο και το εγκυρότερο debate στο οποίο συμμετείχε όλος ο λαός του δήμου που με τον εγκυρότερο τρόπο έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον απερχόμενο δήμαρχο.
Αντιλαμβανόμαστε την «χαρά» του απερχόμενου δημάρχου που κατά την άποψή μας είναι υποκριτική. Τέσσερα χρόνια τώρα δεν βρήκε ούτε μια στιγμή να ενημερώσει τους συνδημότες μας για τα  πεπραγμένα της διοίκησής του. Τώρα έχοντας την πρεμούρα του απερχόμενου θέλει να σώσει ότι μπορεί. Δεν θα του κάνουμε τη χάρη.
Παρεμπιπτόντως, να ρωτήσουμε με την ευκαιρία και τα εξής:
1.      Τι έχει να πει για το όργιο των εκβιασμών και εξαγορών ψήφων που κάνουν οι άνθρωποι της παράταξής του;
2.      Τι έχει να πει ο απερχόμενος για την βιομηχανία εκβιασμών που έχει στήσει η παράταξή του πιέζοντας τους συμπολίτες μας να αλλάξουν την ψήφο τους τάζοντάς τους δουλειές που δεν υπάρχουν;
3.      Τι έχει να πει για τη συλλογή ταυτοτήτων στον συνοικισμό του Αγ. Γεωργίου από συμπολίτες, διαπράττοντας ποινικό αδίκημα;
Σεβόμενοι τον αγώνα μας, τους ψηφοφόρους μας και το σύνολο των συμπολιτών μας δεν θα παρακολουθήσουμε τις πρακτικές αυτές. Πολύ περισσότερο δε δεν θα τις νομιμοποιήσουμε παραβρισκόμενοι μαζί με τον απερχόμενο δήμαρχο στον ίδιο χώρο όταν αυτός είναι που τις καθοδηγεί και τις ενορχηστρώνει.

Ο λαός του δήμου Αλεξάνδρειας την Κυριακή έχει την ευκαιρία να επικυρώσει την απόφαση της πρώτης εκλογής και με πιο ηχηρό τρόπο να στείλει την απερχόμενη διοίκηση στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Φτάνει πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου