Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ο βουτηχτής του υδατόπυργου


 Να αρχίσουμε με μερικές εξηγήσεις για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης είναι για να ελέγχει τις πράξεις ή τις παραλήψεις της διοίκησης και δεν ανήκει σε εκείνη την ομοταξία των πληρωμένων ακρίδων που για ευνόητους λόγους αντί να ελέγχουν την εξουσία ή σιωπούν, ή υμνούν.
Το δεύτερο είναι ότι κάποιοι περασμένης ηλικίας που φαντασιώνονται τον πρόσκοπο με κοντά παντελονάκια, μας είναι αδιάφορο με τι ασχολούνται. Είναι δικαίωμα τους έστω και στα γεράματα να κάνουν όσες αδρά πληρωμένες κολοτούμπες θέλουν.
Τώρα για όσους κρατούν την εφημερίδα ανάποδα και νομίζουν ότι κρέμασαν τον
Μακάριο έχω να πω τα εξής:
Γκέμπελς είναι οι προπαγανδιστές που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά ή όσοι έχουν συμφέρον να κρύψουν κάτι.
Ούτε πληρώθηκα ποτέ, ούτε έχω συμφέρον να κρύψω κάτι, αντίθετα ως αντιπολίτευση έχω χρέος και καθήκον να ασκώ κριτική επί πράξεων ή παραλήψεων της διοίκησης και αυτό έκανα, κάνω και θα κάνω.

1.     Ως μέλος λοιπόν της επιτροπής Απογραφής του δήμου, τον Φεβρουάριο του 2011, αποκάλυψα ότι στον παλιό δήμο ΜΕΛΙΚΗΣ δεν γινόταν ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ και το ΜΠΑΧΑΛΟ που ακολούθησε οδήγησε γνωστούς – αγνώστους να βάλουν φωτιά στο δημαρχείο της ΜΕΛΙΚΗΣ.
Με αφορμή  τον ΕΜΠΡΗΣΜΟ  κάνουν επιλεκτικά τέτοια και τόσα οικονομικά στοιχεία που καθιστούν το ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ τον μόνο δήμο της ΕΛΛΑΔΑΣ που δεν μπορεί να γίνει αξιολόγηση στα οικονομικά του.
Συνεπώς ακόμα και αν αξιολογήθηκαν οι δήμοι –πράγμα που δεν έγινε και άρα όποιος λέει ότι ο δήμος μας είναι μέσα στους 20, απλά λέει συνειδητά ψέματα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ παρά να είναι ο δήμος ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ τελευταίος (325ος) και όχι εικοστός.
Ο κ. ΔΗΜHΤΡΙΑΔΗΣ διέταξε ΕΔΕ για τον εμπρησμό, και ήταν θέμα τιμής να βρει τον εμπρηστή.
Μήπως τον εμπρηστή τον βρήκε η ΕΔΕ;
Mήπως είναι κανένας γνωστός και γι’αυτό πάει περίπατο η τιμή του δήμου;
Η υπόθεση είναι στον εισαγγελέα.
2.     Ως μέλος του συνδυασμού «ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» συμμετείχα στην αποκάλυψη του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ για το πρόστιμο των 250.000 ευρώ, κομμάτι του οποίου πλήρωσαν οι ΔΗΜΟΤΕΣ και που αφορά την ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ Φ.Π.Α. ΑΜΜΟΛΗΨΙΑΣ από τους γνωστούς - αγνώστους στενούς συνεργάτες του κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.
Με νύχια και με δόντια προσπαθεί ακόμα και σήμερα να καλύψει την υπόθεση ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και συσκοτίζουν τα πληρωμένα παπαγαλάκια.
Ο δήμος πλήρωσε δικηγόρο τον κ. ΦΟΙΝΟΚΑΛΙΩΤΗ- αυτός έκανε γνωμάτευση στις 5 Νοεμβρίου του 2013 στην οποία λέει ότι ο Δήμαρχος πρέπει να κάνει αγωγή στις διοικήσεις της ΔΕΑΦΠ γιατί δεν κάνει αυτήν την αγωγή;
Η υπόθεση είναι στον εισαγγελέα και γίνεται προκαταρκτική.
3.     ως ενεργό μέλος της ευρύτερης αντιπολίτευσης συμμετείχα στην αποκάλυψη της γνωστής ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ με τα ΛΥΜΑΤΑ της ΜΕΛΙΚΗΣ που εκτός από το κομμάτι της που αφορά την τρύπα στο ΓΗΠΕΔΟ της ΜΕΛΙΚΗΣ έρχεται και η «τρύπα» που αφορά την ανάθεση του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ που έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων.
Η υπόθεση βρίσκεται στον εισαγγελέα και γίνεται προκαταρκτική.
4.     είναι γνωστή προφανώς η υπόθεση που αφορά την παραλαβή ανεκτέλεστου έργου στην ΚΑΒΑΣΙΛΑ. Πλήρωσαν 200.000 ευρώ χωρίς να γίνει το έργο.
     Η υπόθεση είναι στον εισαγγελέα.
5.     Για την πασίγνωστη υπόθεση του ΥΔΑΤΟΠΥΡΓΟΥ  είναι περισσότερο από βέβαιο ότι σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους δεν συνέφεραν οι θριαμβολογίες διότι:
Α) ύστερα από καταγγελία πρώην στενού συνεργάτη του κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ οι ελεγκτές ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ εξέδωσαν το υπ’αριθμόν 319/θ/11 πόρισμα το οποίο παραπέμπει τον κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ :
·       Στον Γ.Γ. της περιφέρειας για πέντε συγκεκριμένες παραβάσεις κατά  την έννοια του άρθρου 142 του ν. 3463/06, δηλαδή για ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.
·       Προτείνει τη διαβίβαση του πορίσματος στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ για τα περαιτέρω.
Το πρώτο
Ο Γ.Γ. της περιφέρειας ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ το οποίο διαπίστωσε τις ίδιες ακριβώς παραβάσεις επέβαλε ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΝΗ αργίας 20 ημερών, την οποία ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ εξέτησε, παρ’ ότι αιτήθηκε χορήγηση αναστολής από την επιτροπή ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ και η οποία δεν του δόθηκε επειδή σταθμίστηκε το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
Στις 21 Νοεμβρίου 2013 στο Γ’ τμήμα του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ συζητήθηκε η προσφυγή ΑΚΥΡΩΣΗΣ της ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ με την οποία του επιβλήθηκε η 20/ήμερη αργία.
Στις 2 Δεκεμβρίου 2013 εκδόθηκε ΑΠΟΦΑΣΗ δεκαέξι σελίδων στο σκεπτικό της οποίας επαναλαμβάνονται όλα όσα διαπίστωναν όσοι επέβαλαν την πειθαρχική ποινή της 20/ήμερης αργίας κρίνει όμως τον προσφεύγοντα δήμαρχο ως μέλος συλλογικών οργάνων που πήραν τις αποφάσεις και δέχεται την προσφυγή με αποτέλεσμα να ακυρώσει μια ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ πράγμα που δεν αποτελεί δικαίωση πανηγυρικού χαρακτήρα ούτε παραπέμπει σε πολιτικό πολιτισμό, όπως θριαμβολογεί γιατί αν ήταν έτσι τέσσερα χρόνια τώρα ΔΕΝ θα έκρυβε τα πάντα ο δήμαρχος κάτω από το χαλί με την δικαιολογία του «ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΥ».
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης διαβίβασαν το πόρισμα στον εισαγγελέα εφετών Αθηνών και όπως είναι γνωστό διενεργούνται δύο παράλληλες προκαταρκτικές για το ποινικό κομμάτι
Πάρα πολλοί κλήθηκαν και δεύτερη φορά για συμπληρωματικές καταθέσεις και για κατάθεση εγγράφων.
Τελευταία φορά έγινε κατάθεση μάρτυρα στις 21 Ιανουαρίου 2014.
Από όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι ο βουτηχτής του υδατόπυργου δεν είναι ο ένας της αντιπολίτευσης που ανέδειξε τα ζητήματα αλλά όσοι κάνουν  βουτιές σε άλλου είδους υδατόπυργους.
Αυτό τέλος σημαίνει ότι έληξε το ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ κομμάτι για τον υδατόπυργο αλλά συνεχίζεται το ΠΟΙΝΙΚΟ, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Τάσος Τασιόπουλος
της αντιπολίτευσης

Υ.Γ. Φίλε Φώτη, για να ενημερωθεί και ο συνταξιούχος δημόσια γράφων δεν μας λες τι έγινε με τη ΜΕΛΕΤΗ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ όσο ήσουν πρόεδρος;
Είναι αλήθεια ότι ξοδιάστηκαν πάνω από 500.000€ και ότι ο μελετητής ζητάει κοντά στα 2.300.000€.

Συνημμένα αναρτώνται τα έγγραφα:
1)    το ΠΟΡΙΣΜΑ των ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ – ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
2)    Τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι όλη την δημοτική περίοδο ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ αρνούνταν -στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού - να δώσει τα έγγραφα που αφορούσαν την ποινή του.
3)    Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΝΗ
4)    Η ΑΠΟΦΑΣΗ του Συμβουλίου  Επικρατείας

5)    Το πόρισμα όπως το κοινοποίησε ο κ. Δημητριάδης με επιλεκτικά κομμάτια να τα έχουν φάει τα ποντίκια και προφανώς ούτε για αυτό δεν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ;



















































2 σχόλια:

  1. kalhmera kirie tasiopoule.1 apantisi thelw mono kai tipota parapano.tora pou evgales tron almpanth gia pesmas tote me to apoxeteftiko sistima posa pire o kirios almpanths fakelaki apo ton kirio vafiadh?kai mi mou peis den ksereis posa pire i pios einai o vafiadis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ναλμπάντης σε πολλές συνεδριάσεις του δημ. συμβουλίου, προκάλεσε τους κυρίους κυρίους Τζίλα και Δημητριάδη αν έχουν κάτι να το καταθέσουν στον εισαγγελέα, αλλιώς είναι συκοφάντες. Αν υπήρχε έστω και υποψία, μια 4τραετια θα την εύρισκαν και πιστεύω δεν θα τον χάριζαν. Αν όμως εσύ έχεις κάτι, εγώ μαζί σου στον εισαγγελέα. Αλλιώς και εσύ συνεχίζεις ανωνύμως μια μακρόσυρτη συκοφαντία. Όλα στο φως όπως έλεγε το 2010 ο απελθών που έκρυβε τα πάντα κάτω από την ψάθα με την δικαιολογία του <>.
    Ο βουτηχτής του υδατόπυργου
    Τάσος Τασιόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή