Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο πανικός των ηττημένων και οι συνεχιζόμενες ασχήμιες υποβιβάζουν την πολιτική αντιπαράθεση


Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό των ηττημένων και δικαιολογούμε ως ένα βαθμό το ακατάσχετο ψευδολόγημά τους. Όμως, οι πανικόβλητοι απερχόμενοι διοικούντες ξεπερνούν τα
όρια ενός πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα και μιας θεσμικής πολιτικής αντιπαράθεσης όταν ισχυρίζονται ότι ο επικεφαλής της παράταξής μας και νικητής της πρώτης εκλογής αποφεύγει τον διάλογο και ότι δεν έχει παραθέσει τον προγραμματικό του λόγο στους συμπολίτες μας.
Ο Π. Γκυρίνης εδώ και ενάμιση μήνα έχει επισκεφθεί από δυο και τρεις φορές  όλα τα χωριά του δήμου και τις γειτονιές της Αλεξάνδρειας. Συναντήθηκε με όλους τους θεσμικούς φορείς και με εκατοντάδες κατοίκους. Το ίδιο έκαναν και όλοι οι άξιοι συνεργάτες του υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Ο λαός του δήμου έγινε κοινωνός της προγραμματικής μας πρότασης και στην ώρα της κάλπης αποφάσισε. Και αποφάσισε υπερψηφίζοντας την προγραμματική μας πρόταση.
Τώρα, ο απερχόμενος δήμαρχος με θράσος απύθμενο ισχυρίζεται απαξιώνοντας την κρίση του λαού ότι ψήφισε χωρίς να γνωρίζει την πρότασή μας. Είναι προφανές ότι δεν έχει σε καμιά εκτίμηση τον λαό και για αυτό το λόγο δεν απολογήθηκε ποτέ ενώπιόν του ως όφειλε.
Την ανυπαρξία έργου σε όλο το εύρος του δήμου και την διοικητική ανεπάρκεια τα γνωρίζουν όλοι οι δημότες. Για αυτό και τους καταψήφισαν. Την αλαζονεία και τις απευθείας αναθέσεις και προμήθειες τα γνωρίζουν όλοι οι δημότες και για αυτό τους «μαύρισαν» στην εκλογή της πρώτης Κυριακής.
Ας αφήσει λοιπόν τους λεονταρισμούς και ας απαντήσει στις απολύτως συγκεκριμένες καταγγελίες της παράταξής μας. Ως πότε θα συνεχίσει να καθοδηγεί και να ενορχηστρώνει την βιομηχανία εξαγοράς ψήφων με χρήματα και κουτιά γάλατα;

Ως πότε θα ανέχεται ο λαός τις ασχήμιες αυτές; Ο λαός θα δώσει την απάντησή του την ερχόμενη Κυριακή και θα είναι ηχηρή. Φτάνει πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου