Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ


Με ψέματα επιχειρούν να κρύψουν την ανύπαρκτη κοινωνική τους πολιτική

Με ανείπωτο θράσος οι απερχόμενοι του Δημητριάδη νομίζουν ότι με ευφυολογήματα θα αλλάξουν την πραγματικότητα που είναι τραγική αναφορικά με τους αναξιοπαθούντες που διαβιούν στον δήμο μας και δεν βρήκαν ούτε
ίχνος κοινωνικής μέριμνας από μια αδιάφορη διοίκηση που ως πρώτο μέλημά της όλα τα χρόνια τα διοίκησής της ήταν οι αναθέσεις και οι εξυπηρετήσεις των κολλητών και των συγγενών.
Οι απερχόμενοι έχοντας μεγάλο πολιτικό θράσος εμφανίζονται να υποστηρίζουν ότι «ο δήμος έχει τράπεζα αίματος» και ότι δεν επιτρέπεται  για έναν υποψήφιο δήμαρχο να το αγνοεί. Αλήθεια, ποιος είπε ότι το αγνοούμε; Εμείς προτείναμε και θα υλοποιήσουμε τον προγραμματικό μας στόχο να στήσουμε μια νέα Τράπεζα Αίματος που δεν αρκείται σε αιμοδοσίες της τάξης των 30 φιαλών ανά αιμοδοσία αλλά θα μετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.
Οι απερχόμενοι αποτυχημένοι διοικούντες αρκούμενοι στα μικρά και ολίγιστα βολεύτηκαν με την κατάσταση αυτή των 30 φιαλών αίματος και άφησαν να καλύψουν το κενό οι τράπεζες αίματος που δημιούργησαν σύλλογοι και άλλοι φορείς.
Συνεπώς, βάζουμε τέλος στην αδιαφορία και την εγκληματική αμέλεια της απερχόμενης διοίκησης στον βασικό τομέα της αιμοδοσίας και επανασυστήνουμε την Δημοτική Τράπεζα σε νέες βάσεις και με στόχο την  μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική υπεραξία, χωρίς να παραγνωρίζουμε την πολυετή προσφορά της στον τόπο από την ίδρυσή της στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Επίσης, οι διοικούντες τολμούν να ειρωνευτούν την πρότασή μας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο λέγοντας ότι ήδη λειτουργεί και ότι εξυπηρετεί 80 οικογένειες ανά τρίμηνο που εναλλάσσονται. Παραλείπουν όμως ψευδόμενοι να πουν ότι όταν στήθηκε αυτή η δομή, που εκφυλίστηκε, όπως όλες, σε ένα ρουσφετολογικό παραμάγαζο, δέχτηκε πάνω από 500 αιτήσεις αναξιοπαθούντων. Σήμερα οι οικογένειες αυτές μπορεί να είναι περισσότερες αλλά η ανύπαρκτη κοινωνική υπηρεσία του δήμου περί άλλων τυρβάζει  και οι αρμόδιοι αναρμόδιοι διοικούντες παραδίδουν σακούλες με μακαρόνια κατ΄ οίκον τις οποίες συνοδεύουν με …ψηφοδέλτια.
Εμείς λοιπόν θα βάλουμε τέλος στην άθλια αυτή πραγματικότητα και το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα είναι μια δομή φυσιολογική που θα ανταποκρίνεται στην αποστολή του.

Όσον αφορά τους απερχόμενους διοικούντες τους αφήνουμε στην κρίση των δημοτών η οποία θα εκφραστεί λίαν συντόμως στην κάλπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου