Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Στην Π.Υ Αλεξάνδρειας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π.Γκυρίνης με τους συνεργάτες του


Το πρωί στις 11 ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης με τους συνεργάτες του επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας και συναντήθηκε με
τον διοικητή της υπηρεσίας Γ. Αμανατίδη και τους υπαλλήλους και συζήτησε για την σημαντική δουλειά που επιτελεί το σώμα στην περιοχή ευθύνης του αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Στην συνάντηση με τον διοικητή της υπηρεσίας ήταν εκτός του υποψήφιου δημάρχου και οι κκ Ναλμπάντης, Παπαδόπουλος, Ουσταμπασίδης και Παπαδημητρίου και όλοι μαζί άκουσαν τον κ. Αμανατίδη να εκθέτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και εν τέλει να ζητάει από τον κ. Γκυρίνη να ασκήσει την θεσμική του πίεση εφόσον εκλεγεί για να στελεχωθεί ακόμα περισσότερο ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στο βαρύ έργο που αντιμετωπίζει.
Από την πλευρά του ο Π. Γκυρίνης τόνισε ότι ως αυριανός δήμαρχος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην υπηρεσία αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί και σημείωσε ότι η συνεισφορά της υπηρεσίας στην τοπική κοινωνία και στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι πάρα πολύ σπουδαία και ότι πρέπει να προστατευτεί η λειτουργία της και η παρουσία της στην πόλη από ενδεχόμενη πιθανή υποβάθμιση ή αποχώρηση. Στην τελευταία περίπτωση είπε ότι ως δήμαρχος δεν θα παρακολουθήσει αδρανής μια τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη.

Αμέσως μετά την συνάντηση στο γραφείο του διοικητή η αντιπροσωπεία της παράταξης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας όπου είδαν τον εξοπλισμό που διαθέτει και που είναι επαρκέστατος για όλες τις περιπτώσεις που πιθανόν να αντιμετωπίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου