Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Θερμή υποδοχή του Π. Γκυρίνη σε Κεφαλοχώρι- Επισκοπή- Νησί

 Τρία χωριά επισκέφθηκε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης και οι συνεργάτες του. Η αρχή έγινε από την Επισκοπή όπου έγινε δεκτός από πλήθος κατοίκων που υποδέχτηκαν τον «δικό» τους άνθρωπο, τον άνθρωπο που συνεργάζεται μαζί τους όλα τα
προηγούμενα χρόνια στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.
Ακολούθησε η επίσκεψη στο Κεφαλοχώρι όπου η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν πολύ θερμή δείγμα του γεγονότος της δυναμικής της παράταξης στην περιοχή αυτή. Ο υποψήφιος δήμαρχος  αναφέρθηκε στα τοπικά προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους και την περιοχή και τόνισε το αυτονόητο, ότι η απουσία της απερχόμενης δημοτικής αρχής ήταν παντελής και η αδιαφορία της χαρακτηριστική.
Ως αυριανή διοίκηση, είπε ο κ. Γκυρίνης, θα βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη, δίπλα στα χωριά που είναι ξεχασμένα και παραμελημένα και ως πρώτος στόχος που θα υλοποιηθεί άμεσα είναι η τοποθέτηση γραμματέα στις πρώην κοινότητες ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι στον τόπο τους.
Τέλος, ο Π. Γκυρίνης και οι συνεργάτες του κατέληξαν στο Νησί όπου μίλησε ενώπιον δεκάδων κατοίκων που άκουσαν τον αυριανό δήμαρχο να αναφέρεται στην κακοδιοίκηση και τις ρουσφετολογικές πρακτικές της απερχόμενης διοίκησης και τόνισε ότι η αυριανή διοίκηση του Π. Γκυρίνη θα βάλει τέλος στην κατάσταση αυτή και θα εμπεδώσει την διαφάνεια και την αξιοκρατία στα δημοτικά πράγματα.

Το γραφείο τύπου
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου