Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ !!!!!!!!!!!

Η δημοκρατική  εφημερίδα του δήμου Αλεξάνδρειας στο τελευταίο φύλλο της  προβάλει μόνο τους υποψηφίους  της νην δοιηκισης.
τα συμπεράσματα δικά σας.

   

9 σχόλια:

  1. Μάθε λίγο ορθογραφία και άσε τα άλλα γι'αυτούς που ξέρουν.
    Υ.Γ. Το νυν με "Υ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ορθογραφια ειναι το προβλημα; Το αισχος της δημοτικης μας φυλαδας ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο, κανονικές καταχωρίσεις είναι. Πληρώνεις για να δημοσιευτούν, δε μπαίνουν τζάμπα! Αν κάποιος δε θέλει να καταχωρηθεί ή δε θέλει να πληρώσει, τι σου φταίει η εφημερίδα;
    Και ηρέμησε λίγο γιατί δεν ξέρεις πια κατά που (να) κάνεις! Μας έχεις μπερδέψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυρία Ιγνατιάδου, είστε πολύ μικρή ( ηλικιακά εννοώ) για να μας υποτιμάται λέγοντας ότι πληρώνεται στην εφημερίδα του Δήμου για την προβολή σας σε αυτή. Κυρία μου η εφημερίδα δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα ,αλλά έχει σκοπό να ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου για τα τεκταινόμενα σε αυτόν. Λυπάμαι αλλά είχα διαφορετική γνώμη για εσάς διότι γνώριζα τον πατέρα σας που πιστεύω πως στο συγκεκριμένο θέμα θα διαφωνεί μαζί σας, όπως ο κάθε εχέφρων πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ GATE 1 VILLAGERS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ¨?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω ξερω οτι εκτος τη Βετσοπουλου αλλος δρομος δεν υπαρχει στην πολη , απο 28ης Οκτωβριου και κατω δεν υπαρχει πεζοδρομιο (εκτος την Μ.Αλεξανδρου-αλλα κι αυτο πως καταντησε)κατασταση των παρκων........ πολυ ακριβη υδρευση&αποχετευση ....... τα μαγαζια της πολης πιο πολυ πολεμηθηκαν παρα βοηθηθηκαν απο την τοπικη αυτοδιηκηση .......προσληψεις για δημο ? τζαμπα τρεχαμε & μαζεβαμε ολη τη χαρτουρα , μπαιναν οιδικοι τους......(οποιος αμφιβαλει να κανονισουμε να βρεθουμε να του δειξω αντιγραφα εγγραφων που ειχα στο φακελο που κατεθεσα 2 φορες αλλα προτιμηθηκαν ατομα με 500 μορια λιγοτερα ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή