Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Απόστολος Βεσυρόπουλος


Η επόμενη μέρα των πιο κρίσιμων εκλογών της μεταπολίτευσης, των εκλογών της 6ης Μαΐου, συνθέτουν ένα εντελώς διαφορετικό πολιτικό τοπίο.
Στην πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, κυριάρχησε το αίσθημα της οργής κατά την εκλογική διαδικασία, ανατρέποντας το γνωστό μέχρι σήμερα πολιτικό χάρτη. Το εκλογικό αποτέλεσμα συνθέτει την επόμενη μέρα ένα άγνωστο τοπίο και μία νέα τάξη πραγμάτων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η αλλαγή της πολιτικής σελίδας για τη χώρα είναι γεγονός.

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε έναν μεγάλο και έντιμο αγώνα. Με σεβασμό απέναντι στον Έλληνα πολίτη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη χώρα μας, καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Η ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας ως πρώτο κόμμα, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είμαστε το μόνο κόμμα που μπορεί να εξασφαλίσει την απαιτούμενη πολιτική σταθερότητα, που χρειάζεται η χώρα, και αυξάνει ακόμα περισσότερο την ευθύνη μας και το χρέος μας απέναντι στους πολίτες.
Σε προσωπικό επίπεδο, η εμπιστοσύνη και η στήριξη των Ημαθιωτών στο  πρόσωπο μου και η εκτίμηση τους που επέδειξαν με την ψήφο τους, ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ένα μήνυμα για αλλαγή και ανανέωση. Σε όλη την προεκλογική περίοδο βρέθηκα κοντά σε όλους τους πολίτες, θέλοντας να ακούσω και να συζητήσω τα προβλήματα και τις απόψεις τους, προκειμένου μαζί να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που ανέκυψαν, προτείνοντας λύσεις και παρουσιάζοντας ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με στήριξαν σε αυτόν τον σύντομο προεκλογικό μου αγώνα των δέκα ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου