ΣΤΕΒΙΑ
Σεμινάριο στη Βάρκιζα
Αίθουσα:
« Ακρόκοσμος» του Ιδιωτικού Πανεπιστημίου
PAN COLLEGE«Πανδιδακτήριο»
στη Βάρκιζα Αττικής
Θέματα Ημερίδας:
«Καλλιέργεια- Μεταποίηση- Εμπορία-
Ευεργετικές ιδιότητες- Χρήσεις Στέβιας».

Κεντρικός ομιλητής:
ο Γεωπόνος- Ερευνητής Παύλος Καπόγλου, συγγραφέας του βιβλίου:
«ΣΤΕΒΙΑ- γλυκιά, αλλά αθώα. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ»
Είσοδος από 30 έως 50 ευρώ / άτομο.
Πληροφορίες και Πρόγραμμα Ημερίδας:
Δηλώσεις συμμετοχής
Στα τηλέφωνα : 6944 932985 & 6945 768270
Με Fax στο τηλ/ fax 2333501319
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΕΒΙΑΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ
10.00 – 11.00 : Προσέλευση – Εγγραφές- Γνωριμίες
11.00– 11.20 : Παύλος Καπόγλου (Γεωπόνος ΑΠΘ )
ΤΟ ΦΥΤΟ ΣΤΕΒΙΑ
Η Βοτανική ταξινόμηση και οι Ποικιλίες της Στέβιας.
Οι κλιματικές και εδαφικές απαιτήσεις της Στέβιας.
Η κλιματική προσαρμοστικότητα και η διάδοση της Στέβιας.
Η ευδοκίμηση της Στέβιας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
11.20- 11.40 : Παύλος Καπόγλου (Γεωπόνος ΑΠΘ)
ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ & ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΒΙΑΣ
Οι ευεργετικές ιδιότητες της Στέβιας για την υγεία ανθρώπου και ζώων Οι χρήσεις της Στέβιας στη διατροφή του ανθρώπου, των ζώων, των πουλερικών και των μελισσών.
11.45- 12.30 : Διάλειμμα για καφέ και γεύμα - επιχειρηματικές επαφές
12.30- 13.30 : Παύλος Καπόγλου ( Γεωπόνος ΑΠΘ )
Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΒΙΑΣ
Οικονομικά αποτελέσματα καλλιέργειας της Στέβιας.
Η ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ και ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΒΙΑΣ
Οικονομικά αποτελέσματα της μεταποίησης Στέβιας Η εμπορική σημασία και η προοπτική της Στέβιας. Η συμβολή της Στέβιας στην αγροτική και βιομηχανική ανάπτυξη της Ελλάδας.
13.30 - 14.15 : Ερωτήσεις ακροατηρίου και Απαντήσεις Εισηγητών.
14.15 – 15.00 : Λήξη Ημερίδας-
Προσωπικές συναντήσεις με Σύνεδρους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου