Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

OΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Στις 10-04-2014 επιβεβαιώσαμε, όπως είχαμε προαναγγείλει, ότι αναστέλλουμε τη δημοσίευση θέσεων και προτάσεών μας για την Μεγάλη Εβδομάδα και τον μήνα της επίσημης προεκλογικής περιόδου (18/4 – 27/5). Περιμένουμε  τις προγραμματικές θέσεις των δημοτικών παρατάξεων, τις οποίες επίσης θα
επεξεργασθούμε σε εσωτερική διαδικασία.
Ο Ι. Μοσχόπουλος ενημέρωσε για τις επαφές που είχε για την αναστήλωση του παλιού ναού Αγίου Δημητρίου Ξεχασμένης.
Ο Ευ. Κακάρογλου έθεσε την πρόταση για αξιοποίηση της κοίτης του  ποταμού Αλιάκμονα και Λουδία με ήπιας μορφής αναπτυξιακά έργα για αναψυχή των κατοίκων και επισκεπτών και ανέλαβε να ερευνήσει το θέμα του καθεστώτος  προστασίας των ποταμών του Δήμου.
Κατετέθησαν ακόμη προτάσεις για τα αδέσποτα σκυλιά, για τις μαζικές διελεύσεις νταλικών από το επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής, οι οποίες θα συζητηθούν σε μελλοντικές συναντήσεις.
Τέλος η συνάντηση κατέληξε σε μία θέση – πρόταση – ευχή σχετικά με τη αλλαγή νοοτροπίας στη διαχρονική και κυρίως μελλοντική διαχείριση του δημόσιου – δημοτικού χρήματος,  ότι δηλαδή:
- Το δημοτικό χρήμα δεν είναι «μέλι», ώστε όποιος το διαχειρίζεται να δικαιούται να γλείφει και τα δάκτυλά του, αλλά είναι «φαρμάκι» κι όποιος το τολμήσει να το ακουμπήσει ή αποπειραθεί να το δοκιμάσει, θα δηλητηριασθεί.-

Ο.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου