Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Με λεφτά του δήμου διαφημίζουν έργα άλλων διοικήσεων οι καταδικασμένοι Μαυρογιαλούροι




Ύστερα από τις ανακοινώσεις της δημοτικής παράταξης ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ τόσο όσο αφορά παλαιότερη ανάρτηση περί των χρεών της ΕΔΑΝΑΛ όσο και αυτή περί των προεκλογικών αναρτήσεων του προέδρου της ΚΕΔΑ κ. Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ προκύπτουν σοβαρά ζητήματα – τα οποία είμαστε υποχρεωμένοι να καυτηριάσουμε – για όσα παράτυπα και εν πολλοίς παράνομα συμβαίνουν σήμερα στο
δήμο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
·        Η παράταξη «ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» ως μείζων αντιπολίτευση στον δήμο στην δημοτική περίοδο που διανύουμε καταγγέλλει απερίφραστα τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ πως ασύδοτα, με χρήματα του δήμου (?) και με φωτογραφικές αναπαραστάσεις έργων που έγιναν από τους ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ προσπαθεί ως άλλος ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ να οικειοποιηθεί έργα που έγιναν όταν ο κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ίσως δεν γνώριζε ακόμα τι θα πει Τοπική Αυτοδιοίκηση.
·        Το σημερινό δράμα του δήμου ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είναι ότι έτυχε να το διοικούν άνθρωποι καταδικασμένοι όπως ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ με 20 μέρες αργίας για παράβαση καθήκοντος ή ο κ. ΚΟΥΓΚΑΣ για πολύμηνες ποινές φυλάκισης,  ή όπως ο κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που  πραγματοποιεί όλες τις εκδηλώσεις του δήμου στο μαγαζί του, χωρίς ντροπή να προπαγανδίζει ως δικά του έργα όπως  το ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ που παραδόθηκε προς χρήση το 2009, τα γήπεδα του ΤΕΝΝΙΣ που έγιναν το 2008 ή τους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ που λειτουργούσαν πολύ πριν ο κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ γνωρίσει το έργο των προηγούμενων δημοτικών αρχών της Αλεξάνδρειας.
·        Ύστερα από αυτά δεν είναι περίεργο που πρόεδρος της ΚΕΔΑ φωτογράφισε ως δικό του –με πολύ βαθιά βουτιά στο χρόνο – και τον ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ σταθμό Π. Σκυλιτσίου. Και είναι απορίας άξιο πως δεν φωτογράφισε και το Λευκό Πύργο!
·        Αν είναι δυνατόν!!! να υπάρχει τέτοιο θράσος, από έναν αξιωματούχο του δήμου που ακόμα και σ’ αυτά τα έργα που φωτογραφίζει ως δικά του, δεν υπήρξε τίποτα άλλο παρά ένας κακός συντηρητής όπως αποδεικνύεται από την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ που αναφέρει ότι : «το ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ το είχαν σκεπάσει αγριόχορτα για 3 ολόκληρα χρόνια και το καθάρισε τώρα για τις ανάγκες της φωτογράφησης»



Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου