Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δεσποσύνη Μαρία



Σε απάντηση των όσων με πληροφόρησε φίλος ότι αναφέρει εις βάρος μου σε περιθωριακή ιστοσελίδα η όψιμη υποστηρίκτρια του κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ  και του συνδυασμού που το 2010 έφερε το όνομα «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» και το 2014 άλλαξε όνομα και έγινε «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» άκου
συνεργασία!!! προφανώς επειδή κατάλαβε ότι αντί ΕΛΠΙΔΑΣ γέμισε ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ έχω να παρατηρήσω τα εξής:
·         Την κ. Βουλγαροπούλου την καταλαβαίνω απόλυτα για την απόγνωση στην οποία περιήλθε με τις λάθος επιλογές της αφ’ ενός κόντρα στα «παιδιά» όπως έλεγε τους συναγωνιστές της στα καλά χρόνια της οχταετίας ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ και αφετέρου της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ αντιπολίτευσης που απαιτούσε στην τρέχουσα τετραετία.
·         Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι  κατάλαβε την λάθος επιλογή της να  ενταχθεί στον συνδυασμό που την επόμενη πενταετία θα ασκεί αντιπολίτευση και άρα αντίο ΚΕΔΑ και μεγαλεία.
·         Διαισθάνομαι πως στεναχωριέται επειδή θα χάσει «το καλό του τόπου» όπως έχασε και η Βενετία – βελόνι επειδή ο συνδυασμός του ΓΚΥΡΙΝΗ  δεν μοιράζει προκαταβολικά οφίτσια σε επίδοξους προέδρους και προεδρίνες.
·         Θυμάται ή δεν θυμάται η δεσποσύνη Μαρία ότι σε βρασμό ψυχής τηλεφώνησε στο μεσοδιάστημα της τελετής του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ σε κάποιον ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟ να βγάλει ο συνδυασμός του ΜΠΑΜΠΗ σκληρή ανακοίνωση για το ότι «ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – αυτός ο ………- στον χαιρετισμό του υποστήριξε ότι εξ’ αιτίας των χρεών της ΕΔΑΝΑΛ  δεν μπορούσε να χρηματοδοτήσει τον ΓΑΣ».
·           Θυμάται αν βγήκε η ανακοίνωση??? Θυμάται πότε έγινε αυτό??? Δεν πέρασαν δα και πολλά τέρμινα  για να το ξεχάσει.
·         Μήπως θυμάται τι ανακοινώσεις απαιτούσε για έναν συντοπίτη της πρόεδρο για κάτι πετρέλαια που προσχώρησε αλλού νωρίτερα?
·         Θυμάται αν έθεσε ποτέ ζήτημα αντιπολιτευτικής τακτικής, γιατί πράγματι έθετε ζήτημα εναντίον της ήπιας αντιπολίτευσης.
·         Αν δεν θυμάται ας ψάξει στην εφημερίδα «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» θα βρει π.χ. τα όσα της επέδωσαν ότι έσυρε για το ότι οι παιδικοί σταθμοί δεν είχαν απορρυπαντικά, φρούτα εποχής, συμπληρωματική μερίδα ή σκατόχαρτο τον Μάιο του 2013.
·         Το ότι μετάνιωσε και η αγαπητή Μαρία όπως συνήθως μετανιώνουν οι κυρίες ως ΜΑΓΔΑΛΗΝΕΣ από τις επιλογές τους, είναι φως φανάρι, να ξέρει όμως ότι πράγματι έκανε τη σωστή επιλογή γιατί πήγε εκεί που την ήθελαν και εκεί που ταίριαζε.  «Εξάλλου όμοιος, ομοίω αεί πελάζει».
·         Είναι βέβαιο ότι σε συνδυασμό με «συνείδηση ευθύνης» δεν ήταν δυνατόν να θέλουν καταδικασμένους από δικαστήρια για παράβαση καθήκοντος.
·         Σε άλλον συνδυασμό έχουν τέτοιο ΚΑΔΡΟ με 5-6 καταδικασμένους, και είναι καλά να μην προκαλούν.
·         Τελειώνοντας υπενθυμίζεται στον κάθε επίδοξο αλχημιστή πως το ότι κάποιος δεν είναι υποψήφιος, δεν συμμετέχει οργανικά σε κανέναν συνδυασμό, δεν σημαίνει πως παρατάει το ξεσκαρτάρισμα.
·         «Δεινόν προς κέντρα λακτίζειν» και σε όποιον αρέσει.
·         Τώρα περί αντιπολίτευσης ο λόγος.
·         Προσωπικά ψηφίστηκα την προηγούμενη τετραετία από καμιά  χιλιάδα δημοτών για να κάνω αντιπολίτευση και όχι να χαριεντίζομαι  διπλωματικά με όλους για να χωράω σε όλους τους συνδυασμούς ή για να κάνω τις όποιες δουλειές μου.
·         Αυτό είναι το ένα.
·         Το άλλο είναι ότι ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ προφανώς επειδή το γνώριζε αυτό, έβαλε λυτούς και δεμένους να με απαξιώσουν, μέχρι σημείου που ένα γνωστό πανημαθιώτικο λαμόγιο –που θα λογοδοτήσει γι’ αυτό- να με αποκαλεί κλέφτη.
·         Ευτυχώς κατάφερε να με πεισμώσει και τελικά να βγει κερδισμένος ο δήμος Αλεξάνδρειας γιατί δεν θα μείνει σκάνδαλο κουκουλωμένο , αφού  αυτοί θα ξεκουμπιστούν – χάρη και στις δικές μου προσπάθειες – αλλά η κάθαρση θα πάει μέχρι τέλους, έστω μόνον με τις δικές μου ενέργειες.


Τάσος Τασιόπουλος
της σκληρής αλλά δίκαιης
αντιπολίτευσης που ενίοτε δεν
αρέσεις στις Μαρίες .


Υ.Γ. Με την Μαρία δεν έχω τίποτα. Με τις δικαιολογίες της κ. Βουλγαροπούλου πεισμώνω που τις ψάχνει στα ψέματα.
Υ.Γ2. Γιατί στην Τοπική Κοινωνία μένει η εντύπωση πως εμπλεκόμενοι στις εκλογικές διαδικασίες προβάλλοντες  και προβαλλόμενοι κάποιες φορές παριστάνουν τον καραγκιόζη;

Υ.Γ3. Κακή οικονομική κατάσταση έχουν όλοι οι Έλληνες αλλά δεν την δημοσιοποιούν. Η Μαρία γιατί την δημοσιοποίησε? Ας δημοσιοποιήσει τουλάχιστον και το αν τώρα, και πως διορθώνεται, και ας απαντήσουν οι εμπλεκόμενοι   «τι σείει ο κύων». Το κακό βέβαια είναι ότι οι αυτοαποκαλούμενοι ειλικρινείς είναι ψεύτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου