Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Άρχισε η πορεία νίκης από το Καμποχώρι –Λουτρό / Ομιλίες Παν. Γκυρίνη

 
Παρουσία δεκάδων Καμποχωρινών έγινε χτες η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη. Ο κ. Γκυρίνης έφτασε στον χώρο όπου τον περίμεναν οι φίλοι του συνδυασμού και στην συνέχεια εκφώνησε την
ομιλία του που κινήθηκε στη λογική της θετικής πρότασης για την αυριανή μέρα με την νέα διοίκηση που ως στόχο έχει την πλήρη διαφάνεια σε όλες τις πράξεις του δήμου, στο σταμάτημα του καθεστώτος αδιαφάνειας που είναι σήμα κατατεθέν της απερχόμενης διοίκησης και στην αξιοκρατία που θα επιβληθεί για να σταματήσει το ρουσφετολογικό καθεστώς που έχει επιβληθεί.
Ο Παναγιώτης Γκυρίνης αναφερόμενος στα τοπικά προβλήματα του χωριού είπε ότι με τη νέα διοίκηση υπό την ηγεσία του το χωριό του Καμποχωρίου θα είναι καθαρό όπως του αρμόζει και όπως αρμόζει σε όλα τα χωριά του δήμου και στην πόλη της Αλεξάνδρειας.
Δεσμεύτηκε ότι ως νέα διοίκηση στο Καμποχώρι θα δρομολογηθεί να κατασκευαστεί ένα αθλητικό κέντρο που θα περιλαμβάνει γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ καθώς και πέντε επί πέντε και με προοπτική κολυμβητηρίου σε δημοτική έκταση που έχει εντοπιστεί ώστε να εκμεταλλευτεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής.
Αναφερόμενος στα προβλήματα της αγροτικής οικονομίας είπε ότι ο δήμος με την δική του διοίκηση θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στην στήριξη των αγροτών με ίδρυση γραφείου γεωργικής ανάπτυξης.
Έκλεισε λέγοντας ότι αναλυτικά το πρόγραμμα σε όλες τις πτυχές του θα ανακοινωθεί από τον ίδιο στην τελική ομιλία της Αλεξάνδρειας που θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαΐου στις 8:30μμ μπροστά στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στο κέντρο της Αλεξάνδρειας.

Η δεύτερη ομιλία του Π. Γκυρίνη χτες έγινε στο Λουτρό όπου έγινε αντικείμενο θερμής υποδοχής από τους φίλους του συνδυασμού. Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο υποψήφιος σύμβουλος Συρόπουλος Δημήτριος που κατάγεται από τον Λουτρό και ο οποίος είπε με χαρακτηριστικό τρόπο ότι «εμείς θέλουμε έναν δήμαρχο όχι για τις γουρουνοχαρές αλλά για τα καθημερινά μας προβλήματα» αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των οπαδών.
Στην ομιλία του ο Παν. Γκυρίνης αναφέρθηκε στα τοπικά προβλήματα και τόνισε ότι ζητήματα όπως αυτά που απασχολούν το αγροτικό ιατρείο με την έλλειψη WC και χώρου υποδοχής, καθαριότητα που πάσχει από έλλειψη κάδων και σκουπιδιών και κάδων ανακύκλωσης, η συντήρηση των παιδικών χαρών που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, η στήριξη των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, η κατασκευή πεζόδρομου προς Αγ. Κυριακή, η άρδευση στην περιοχή «Χολεβάς» και ο αποχαρακτηρισμός του παλιού γηπέδου θα προταχθούν από την διοίκησή του και δεν θα αφεθούν στην τύχη τους όπως έκανε η απερχόμενη διοίκηση.


Το γραφείο τύπου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου