Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Με εμπειρίες από την Μάλτα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEONARDO DA VINCI – ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:
Με εμπειρίες από την Μάλτα
Στη Δήμαρχο Βέροιας
 
Επέστρεψαν από τη Μάλτα και επισκέφθηκαν τη Δήμαρχο Χαρούλα Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη στην οποία περιέγραψαν με τα καλύτερα λόγια τις εμπειρίες της τρίμηνης παραμονής τους εκεί.
Ο λόγος για τους οκτώ νέους που είχαν την τύχη να ταξιδέψουν στην Μάλτα και να εκμεταλλευτούν την εργασιακή εμπειρία που
τους προσέφερε ο Δήμος της Βέροιας μέσα από το πρόγραμμα δια βίου μάθησης «Leonardo Da Vinci» στον τομέα του Τουρισμού (πρόγραμμα: «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αναβάθμισης Υπηρεσιών Τουρισμού»).
Μιλώντας με την Δήμαρχο και την υπεύθυνη του προγράμματος Πάτρα Θεολογίδου οι νέοι που έζησαν και εργάστηκαν στην Μάλτα επί τρεις μήνες εξέφρασαν με ενθουσιασμό την ικανοποίηση τους για την ευκαιρία που τους δόθηκε και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις εμπειρίες που αποκόμισαν τόσο εργασιακά όσο και κοινωνικά.
Η Δήμαρχος συνέστησε στους νέους να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις εμπειρίες αυτές για να δημιουργήσουν στον τόπο τους μια εργασιακή ευκαιρία με φρέσκιες ιδέες και όραμα στον τομέα του τουρισμού.
Κατά την παραμονή τους στην Μάλτα, το πρόγραμμα είχε εξασφαλισμένη διαμονή και εργασία στον τουριστικό τομέα καθώς και πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
Η ομάδα των νέων που επέστρεψε από την Μάλτα απαρτίζεται από τους:
Γεωργούση Σοφία, Γκιουλέκα  Ελευθέριο, Θωμαδάκη Ευάγγελο, Καλαϊτζίδου Ευανθία, Κοτρίδου Ισαϊα, Ματσκάνη Φωτεινή και Τελλίδου Μαρία.
Ήταν η δεύτερη αποστολή ομάδας νέων που απασχολήθηκε στο εξωτερικό με το πρόγραμμα Leonardo Da Vinci στον Τουριστικό Τομέα. Η πρώτη ήταν στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, ενώ ήδη βρίσκεται στην Φλωρεντία της Ιταλίας η τρίτη αποστολή για τους προσεχείς τρεις μήνες.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου