Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός για αντίσταση, απειλή και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Βέροια Ημαθίας

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλοι δύο ημεδαποί

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν δύο δικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη χθες (16.09.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός 28 ετών, για αντίσταση, απειλή και
παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλοι δύο ημεδαποί 26 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση.

Αναλυτικότερα, αρχικά τις μεσημεριανές ώρες της 15.09.2013 στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας – Νάουσας (οικισμός Αγίου Ραφαήλ) μετά από καταδίωξη του Ι.Χ. Επιβατηγού οχήματος που επέβαινε ο 28χρονος προκειμένου να ελεγχθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, έξω από την οικία του 28χρονου και ενώ οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν, τους επιτέθηκαν ο 26χρονος και ο 47χρονος. Οι προαναφερόμενοι κατάφεραν να αποσπάσουν τον 28χρονο και να τραπούν σε φυγή, ενώ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν με το όχημά τους προκάλεσαν υλικές ζημιές στο υπηρεσιακό όχημα.
 
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα σε βάρος του 28χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν δύο δικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης συνολικά σε τρία έτη και έντεκα μήνες για διάφορα αδικήματα, όπως αντίσταση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου