Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

``παράνομο φροντιστήριο΄΄ΜΑΘΗΤΕΙΑ



                                                               ΜΑΘΗΤΕΙΑ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Μ.Ε
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΤΗΛ.2333024358
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΤΗΛ. 2331043737

Λυπούμαστε πολύ που κάποιοι μπροστά στο φόβο τους  ξεκίνησαν να ρίχνουν λάσπη κατά των φροντιστηρίων ``ΜΑΘΗΤΕΙΑ΄΄ . Πέρσι ήταν το δήθεν ``παράνομο φροντιστήριο΄΄, ενώ γνώριζαν καλά ότι τίποτα δεν ήταν παράνομο, ενώ γνώριζαν ότι οι αιτήσεις για την αδειοδότηση είχαν κατατεθεί και είχαν ξεκινήσει τις ``καταγγελίες΄΄ με ανακοινώσεις για να μας σταματήσουν. Nα μας σταματήσουν γιατί ίσως φοβήθηκαν ότι ``χαλάμε`` κάποια μονοπώλια, ``χαλάμε΄΄ κάποιες τιμές που θα έπρεπε να μείνουν απαραβίαστες. Έφθασε στο σημείο  ιδιοκτήτης φροντιστηρίου να εισβάλλει στο χώρο μας με ψεύτικο όνομα για να ελέγξει και να κάνει παρατηρήσεις στη γραμματεία χωρίς να έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα (το όνομα του κυρίου, μας είναι γνωστό). Παρ΄ όλα αυτά δεν ασχοληθήκαμε θέλοντας να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο, αλλά και δεν μπόρεσαν να μας σταματήσουν.
Φέτος δεν μπορούν κάποιοι να επικαλεστούν ``παρανομίες΄΄ (αρ. άδειας Φ.Α.Φ/1763) και ξεκίνησαν την λάσπη κατηγορώντας σε μαθητές
τα φροντιστήρια ``ΜΑΘΗΤΕΙΑ΄΄ . Δυστυχώς γι΄αυτούς γνωρίζουμε ποιοι το κάνουν, γονείς μας ενημέρωσαν για τον πόλεμο που γίνετε σε βάρος μας, ενώ δεν ενοχλήσαμε κανένα και  ενώ γνωρίζουμε ``παρατυπίες΄΄ τους. Άλλωστε το μόνο φροντιστήριο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις του νέου νόμου αδειοδότησης φροντιστηρίων  Μ.Ε. είναι τα φροντιστήρια μας, όπου διασφαλίζουν στους μαθητές ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον. Όλα τα άλλα φροντιστήρια πρέπει να εναρμονιστούν με τον νέο νόμο σε ένα εύλογο χρόνο που τους δίνεται από το υπουργείο.
Τα φροντιστήρια ``ΜΑΘΗΤΕΙΑ΄΄, αξιοποιώντας την τεχνολογία, την κατάρτιση πολύ έμπειρων καθηγητών  με μικρά και κλειστά τμήματα, με ιδιαίτερα οικονομικά δίδακτρα, (γιατί καταλαβαίνουμε την οικονομική δυσχέρεια των γονέων )και με έντυπο βοηθητικό υλικό δίνουν την καλύτερη ποιότητα μαθημάτων, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος καθηγητών, μαθητών  και γονέων που δεν είναι άλλος από την ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΕΙ & TEI.
  Πληροφορούμε τους κυρίους ότι αν δεν σταματήσει αυτού του είδους ο πόλεμος θα αντιδράσουμε. Θα αντιδράσουμε νομικά κατά παντός υπεύθυνου, θα αντιδράσουμε μέσω του τύπου και όποιου άλλου μέσου έχουμε στη διάθεση μας. Δεν θα μείνουμε άπραγοι, να είναι σίγουροι όλοι όσοι θέλουν να δημιουργήσουν αυτού του είδους τον ``ανταγωνισμό΄΄.
Τους πληροφορούμε όμως ότι υπάρχει και ο υγιής ανταγωνισμός, και παρακαλούμε όλους να μείνουμε σ΄αυτό το περιβάλλον.

                                                                  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ Μ.Ε.
                                                                          ΜΑΘΗΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου