Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

«Εισπράκτορας της ΕΠΟ ο Γ. Καραμελίδης»






Αρκετά τηλεφωνήματα δέχθηκε η «Κ» από ποδοσφαιριστές και παράγοντες σωματείων, οι οποίοι πνέουν μένεα κατά του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας, Γιώργου Καραμελίδη!

Ο λόγος είναι ότι η Ένωση, προκειμένου να βγάλει δελτία σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί κατά καιρούς σε ομάδες που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής (Αγκαθιά, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Αλεξάνδρεια),
τους ζητάει να πληρώσουν αυτοί τα χρέη που έχουν οι παραπάνω ομάδες προς την ΕΠΟ, τα οποία προέρχονται κυρίως από πρόστιμα λόγω καρτών.

Τον τελευταίο καιρό μας εξέφρασαν παράπονα οι παίκτες της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ λέγοντάς μας ότι είναι δέσμιοι της ΕΠΣ Ημαθίας, η οποία δεν τους αναγνωρίζει σαν ελεύθερους, λειτουργώντας εις βάρος των νεαρών ποδοσφαιριστών και σαν... εισπράκτορας της ΕΠΟ!

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ δεν σκέφτεται τους ποδοσφαιριστές, που ως επί τον πλείστων είναι νεαροί σε ηλικία και ίσως να μην έχουν και την δυνατότητα να πληρώσουν το ποσό που τους αναλογεί, αλλά μόνο το πώς θα εισπράξει χρήματα για λογαριασμό της ΕΠΟ.

kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου