Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Έλαμψε η Βασίλισσα στο σπίτι της ( 2-0)

Η ομάδα του Γκόραν Στεβάνοβιτς πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και έφτασε απόλυτα δίκαια στη νίκη με γκολ των Μπεν (67’) και Μρντάκοβιτς (82’), ενώ είχε αρκετές ακόμη ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Σέρβου φορ στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.  


 Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τη μία φάση να διαδέχεται την άλλη μπροστά στις δύο εστίες. Οι Βεροιώτες θα μπορούσαν με το…
καλησπέρα να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, αλλά ο Μρντάκοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει από τα 11 βήματα τον Δασκαλάκη!
Ήταν το 6ο λεπτό όταν ο Αμαραντίδης έβγαλε ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Μπαργκάν, αυτός ανατράπηκε καθαρά από τον Σβασίγια και ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι, αλλά ο πρώην γκολκίπερ της «Βασίλισσας» και νυν του ΟΦΗ έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση του Σέρβου φορ!
Οι φιλοξενούμενοι με τη συμπλήρωση 10 λεπτών απάντησαν στην ευκαιρία της ΒΕΡΟΙΑΣ, με τον βραζιλιάνο Μιλιάζες να στέλνει με συρτό διαγώνιο σουτ τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Αναστασόπουλου!
Στο 11ο λεπτό το σουτ του Μπαργκάν βρήκε την τελευταία στιγμή σε σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Όγιος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.
Μετά το 15λεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά οι Βεροιώτες είχαν μια ελαφρά υπεροχή και σε 2-3 περιπτώσεις έφτασαν απειλητικά στην αντίπαλη εστία.   Στο 26’ ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους όταν ο Ζβασίγια σταμάτησε με τον αγκώνα το σουτ του Καλτσά, στο 34’ οι Μπεν και Ορέστες δεν εκμεταλλεύθηκαν την επικίνδυνη σέντρα του Αμαραντίδη, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους η κεφαλιά του Τραπ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Δασκαλάκη.   Στην επανάληψη οι παίκτες του Γκόραν Στεβάνοβιτς μπήκαν πιο δυνατά και στο 56’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν το 1-0! Ο Όστοϊτς έκλεψε τη μπάλα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του ΟΦΗ και έβγαλε με εξαιρετική μπαλιά τον Μρντάκοβιτς μόνο απέναντι από τον Δασκαλάκη, αλλά το πλασέ του Σέρβου φορ απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ των Κρητικών!
Τελικά η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 67’ όταν ο Μπεν με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Δασκαλάκη γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-0!   Οι Βεροιώτες συνέχισαν να είναι καλύτεροι από τους Κρητικούς και 15 λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους, «κλειδώνοντας» το πρώτο τους τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα! Ήταν το 82ο λεπτό όταν ο Μπεν έβγαλε «συστημένη» σέντρα από δεξιά για το κεφάλι του Μρντάκοβιτς και αυτός σαν σε προπόνηση πέτυχε από κοντά το τελικό 2-0!   ΒΕΡΟΙΑ (Γκόραν Στεβάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Τραπ, Καλτσάς (90'+ Παυλίδης), Μπεν, Όστοϊτς, Μπαργκάν (63' Σεγούντο), Μρντάκοβιτς (90' Μάνος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου