Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ] Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων...




Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.
Με σωστό προγραμματισμό, ισχυρή θέληση και συνεχή αγώνα, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον μεγάλο φετινό μας στόχο, που είναι η δημιουργία ομάδας ''κόσμημα'', μέσα από την πειθαρχία, την εμπιστοσύνη, τον αλληλοσεβασμό και τη ''σκληρή δουλειά''. Εγγύηση γι' αυτό είναι, η αδιαμφισβήτητη αξία και η εμπειρία των μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών και ο ενθουσιασμός και το ταλέντο των πολλών νεαρών παικτών που διαθέτει η ομάδα. Και φυσικά ο προπονητής μας Γιώργος Ντάμτσιος.
Βέβαια, η στήριξη των φιλάθλων είναι αυτή που πάντοτε ''ισχυροποιεί'' τις ομάδες και εμείς στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, σαν παρουσία και όχι για το οικονομικό αντίτιμο που θα μας προσφέρει. Θέλουμε την καλοπροαίρετη κριτική του (για να διορθώνουμε τα λάθη μας), αλλά όχι αντιπαλότητες και διχόνοια.
Έχουμε χαράξει μια πορεία και δεν παρεκκλίνουμε απ' αυτήν. Ακόμη κι αν δε τα καταφέρουμε στο βαθμό που επιθυμούμε . . . θα ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε.
Νίκος Σαλτουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου