Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια  τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 8η του μηνός  Ιουλίου  του έτους 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87). 
1. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Συμβουλευτική σε θέματα Κοινωνικής Οικονομίας ».
2. Λήψη απόφασης για τη διάθεση
πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: « Διοργάνωση εκδήλωσης κλεισίματος και ενοικίαση αίθουσας- εξοπλισμού –catering ».
3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: « Διοργάνωση εναρκτήριας ημερίδας και ενοικίαση αίθουσας – εξοπλισμού-catering ».
4. Λήψη απόφασης για τη διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: « Υπηρεσία επιχειρηματικής δικτύωσης για τουρισμό και ΑΠΕ ».
5. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την « Προμήθεια λογισμικού (υποσυστήματος Διαχείρισης Αναρτήσεων στη Διαύγεια)».
6. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια επίπλων και σκευών.
7.Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών άρδευσης για τη Δημοτική Ενότητα Μελίκης.
8.Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών άρδευσης για την Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας.
9.Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών  άρδευσης  για την Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών.
10. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών άρδευσης για την Δημοτική Ενότητα Πλατέος.
11. Λήψη απόφασης για την διάθεση πίστωσης για την προμήθεια αγωγών αρδευτικού δικτύου. 
12.Λήψη απόφασης για την αποδέσμευση πίστωσης συνεχιζόμενου έργου με τίτλο « Βελτίωση αρδευτικού δικτύου Μελίκης » που είναι εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2013.
13.Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του υπ΄αριθμ. 38 καταστήματος που βρίσκεται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας.
14.Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 2000,00 τ.μ., τμήμα του αγροτεμαχίου Νο 2008 στη θέση « γήπεδο » της Τ.Κ. Προδρόμου.
15.Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 1000,00 τ.μ., τμήμα του αγροτεμαχίου Νο 2008 στη θέση « τούβλα » του αγροκτήματος της Τ.Κ. Προδρόμου. 
16.Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου (για υπόθεση υπαλλήλων Δήμου).

Ο Πρόεδρος  της Οικονομικής Επιτροπής  
 
Φώτιος Δημητριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου