Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής εκρηκτικών υλών




Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής σε περίπτερο, παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών υλών, απειλή και εξύβριση στα Γιαννιτσά Πέλλας

Επιπλέον σε βάρος του 28χρονου εκκρεμεί δικαστική απόφαση για διακεκριμένη κλοπή 

Συνελήφθη σήμερα (02.07.2013) το πρωί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 27 ετών, για απόπειρα κλοπής σε περίπτερο, παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών υλών, απειλή και εξύβριση.

Αρχικά, στα Γιαννιτσά Πέλλας, χθες (01.07.2013), τις πρώτες πρωινές ώρες ο 27χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει περίπτερο ιδιοκτησίας ενός
35χρονου ημεδαπού, έγινε όμως αντιληπτός από περίοικους και τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθως, το βράδυ της 01.07.2013 ο 27χρονος επέστρεψε ως πελάτης στο περίπτερο όπου απείλησε και εξύβρισε τον 35χρονο, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε και επέστρεψε ξανά κρατώντας στα χέρια του αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (μολότοφ) με σκοπό να τη ρίξει σε αυτόν. Ο 35χρονος κατάφερε να αποτρέψει τον δράστη αφαιρώντας του τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί, ενώ ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός (μολότοφ) κατασχέθηκε.

Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί δικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης  με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.  

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου