Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ. Μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας



Ότι και να γράψει κανείς, ότι και να πει, είναι πάντα λίγο και φτωχό για να αποτυπώσει και να εκφράσει το μέγεθος της συνεισφοράς της Μητέρας στην εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Σε μια μητέρα ποτέ δεν ξεχρεώνεις όσα σου έχει προσφέρει, γιατί ο ρόλος της είναι μοναδικός, ξεχωριστός και αναντικατάστατος.
Σε μια υγιή κοινωνία, με τις σωστές δομές, το πρώτο και ουσιώδες θέμα για
το οποίο μεριμνούν οι αρχές είναι η στήριξη της μητρότητας. Γιατί μέσα από την στήριξη αυτή, διασφαλίζεται η λειτουργία της κοινωνίας με όρους κοινωνικής ισότητας, προάγεται η δημιουργικότητα, στηρίζεται ο θεσμός της οικογένειας και δημιουργούνται κίνητρα ενάντια στην μάστιγα της υπογεννητικότητας.
Η αυτοδιοίκηση ως ο πιο κοντινός θεσμός στην μητέρα και την οικογένεια, οφείλει να δημιουργεί εκείνες τις δομές που θα ελαφρύνουν τα μεγάλα βάρη που σηκώνει η ελληνίδα μητέρα.
Την ευγνωμοσύνη μας στην μητέρα δεν αρκεί να την δείχνουμε με ευχές κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη, αλλά πρέπει με έργα και δράσεις.

Χρόνια πολλά μητέρα,
με την υπόσχεση ότι την προσεχή 4ετία θα κάνουμε ότι περνά απ το χέρι μας για να φτιάξουμε κι άλλους παιδικούς σταθμούς, κι άλλες παιδικές χαρές, κι άλλα γυμναστήρια.
Για τα παιδιά σου, για τον ελεύθερο χρόνο σου.

Κώστας Ναλμπάντης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου