Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Επισκέψεις σε υπηρεσίες και ομιλίες σε κοινότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε την Τρίτη 14 Μαΐου ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας


Επισκέψεις σε υπηρεσίες και 
ομιλίες σε
 κοινότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας 
πραγματοποίησε την Τρίτη 14 Μαΐου 
ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας και
 επικεφαλής του συνδυασμού
 “Ώρα Ευθύνης” Παναγιώτης Γκυρίνης.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, την Αστυνομία και τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας.







Το απόγευμα της Τρίτης ο
δήμαρχος, στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων και συναντήσεων στα χωριά του δήμου μας, βρέθηκε στο Βρυσάκι, στο Νησί και στο Καμποχώρι.

Μιλώντας ενώπιον πολλών συνδημοτών μας που έδωσαν το παρόν στις ομιλίες που πραγματοποίησε και στα τρία χωριά, ο Π. Γκυρίνης αναφέρθηκε στο έργο που η “Ωρα Ευθύνης” έχει κάνει κατά την προηγούμενη περίοδο, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: “έχουμε θέσει τις βάσεις για έναν Δήμο που σέβεται τα χρήματα των δημοτών, για έναν Δήμο που δεν δίνει σημασία στα έργα βιτρίνας αλλά στα έργα ουσίας”.

Αναφερόμενος στην περίοδο που πέρασε είπε πως έγιναν λάθος επιλογές συνεργατών, οι οποίοι τώρα ζητούν την ψήφο των δημοτών παρότι δεν έκαναν τίποτε απολύτως που να δικαιολογεί την απαίτησή τους αυτή.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους συνδημότες μας ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας είπε χαρακτηριστικά: “Οι συγκεντρώσεις σας αυτές δείχνουν το δρόμο, δείχνουν το νικητή των εκλογών. Η επιλογή σας να συνεχίσουμε το νοικοκύρεμα του Δήμου, η εντολή σας να συνεχίσουμε το έργο μας που θέτει γερές βάσεις για το μέλλον, είναι


























ξεκάθαρη.”



ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου