Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα συγκέντρωση οπαδών και φίλων πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον κ. Γερουλάνα αλλά και παρουσίαση του ψηφοδελτίου με Αμπατζίδη και Γκιόνογλου να δέχονται έντονο χειροκρότημα από τους πολλούς φίλους που
ήταν εκεί.
Την συγκέντρωση άνοιξε ο γραμματέας της τοπικής κ. Γιοβανόπουλος που στόχευσε εναντίων του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως είναι ευκαιρία να γλιτώσει η χώρα από αυτούς τους επικινδύνους ανθρώπους που με τα ψέματα τους έφεραν τον τόπο στο βάθος της αβύσσου.
Ο κ. Γερουλάνος  ξεκίνησε με μια παροιμία του τόπου του που λέει πως όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοκκινίζει και όποιος δεν θέλει να κυβερνήσει κάνει εκλογές!!!!!!
Είπε μεταξύ άλλων πως δεν χρειάζεται να ρωτάμε τους ξένους  που ζητάμε να επενδύσουν τι θέλουν να κάνουμε για να γίνει η Ελλάδα καλύτερη για αυτούς. Η Ελλάδα χρειάζεται, είπε να γίνει καλύτερη. Καλύτερη πρώτα για τους έλληνες χωρίς πολίτες 2 κατηγοριών, με αξιοκρατία σε όλους τους τομείς!!!!  
 Εμείς είπε δεν έχουμε να σκίσουμε κανένα χαρτί. Αυτοί πρέπει να σκίσουν και Ζάππειο και Θεσσαλονίκη. ΝΔ και  ΣΥΡΙΖΑ είπαν ψέματα και έχασαν χρόνο και χρήμα για να μας πείσουν ότι όλα τα έκαναν καλά. Ζητούν την εξουσία χωρίς προτάσεις.
Το ΠΑΣΟΚ λέει ναι στην συνεργασία αλλά βάση προγράμματος. Εμείς δεν γινόμαστε πατερίτσα κανενός, είπε χαρακτηριστικά. Το ΠΑΣΟΚ έχει γνώση, θέσεις προοδευτικές και πείρα. Μας θέλουν καλώς. Δεν μας θέλουν θα κάνουμε καλή αντιπολίτευση με θέσεις .

Την τοποθέτηση του πρώην υπουργού ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους  και στην συνέχεια μετά από παρότρυνση του Αντιδημάρχου κ. Ναλμπάντη επισκέφτηκε το Πνευματικό κέντρο όπου του επισημάνθηκαν τα πολλά προβλήματα περαίωσης του  αλλά και το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ. 















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου