Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μελίκης 5-1

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Μελίκη, ενώ τους γηπεδούχους τους κατάπιε το άγχος και έδιναν την εντύπωση πως έπαιζαν απέναντι από τον Ολυμπιακό και όχι με την νεανική ομάδα των φιλοξενούμενων.
Μόλις στο 6΄παίκτες και παράγοντες της
Μελίκης έρχονται σε διαμάχη με τον διαιτητή του αγώνα κ. Χρυσάνη ζητώντας πέναλτι αλλά εκείνος δίνει φάουλ ακριβώς έξω από την μεγάλη
περιοχή. 
Στο 20΄ σωτήρια επέμβαση του Μουσκεφτάρα που ήταν από τους  καλύτερους παίκτες των Τρικάλων, που συνέχισαν να ψάχνουν την φάση με μακρινές μπαλιές και κυρίως άστοχες!!!!
Στο 28΄με άπιαστο σουτ ο Σάκης Ανδρίτσος ανοίγει το σκορ για την Μελίκη που συνεχίζει να πιέζει και να παίζει όμορφη στρωτή μπάλα.
Στο 44΄γίνεται η πρώτη αλλαγή για τους γηπεδούχους και μπαίνει ο Παπαδόπουλος που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την στέλνει στα δίχτυα και το 1-1 είναι γεγονός.
Στην επανάληψη στην πρώτη φάση ωραίο σουτ του Αθανασιάδη βγαίνει ελάχιστα άουτ!!!!
Ακολουθεί φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Μουσκεφτάρα με τους επιθετικούς της Μελίκης να εξαπολύουν ομοβροντία από σουτ που αποκρούει ο τερματοφύλακας ενώ η άμυνα των γηπεδούχων έχει στην κυριολεξία παγώσει.
Στο 63΄ο  Αθανασιάδης με προσωπική ενέργεια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και το 2-1 ξεσηκώνει την κερκίδα.
Στο 65΄αυτογκολ ανεβάζει το σκορ στο 3-1.
Στο 70΄ο Χαλβατζής κουτσαίνοντας σχεδόν εκμεταλλεύεται αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και στέλνει το σκορ στο 4-1.
Το 5-1 έρχεται στο 73΄από τον αρχηγό της ομάδας που έχει πολλαπλές ευκαιρίες να κάνει χατ τρικ αλλά η μπάλα και ο τερματοφύλακας της Μελίκης δεν του κάνουν την χάρη!!!!

Ακόμα θέλω να σταθώ στο 18, τον κ. Παράσχο από την ομάδα της Μελίκης που είναι μόλις 16 χρονών και ήταν στην κυριολεξία όλα τα λεφτά !!!!!
ΠΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου