Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Πρόσκοποι Αλεξάνδρειας-΄΄ ΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΄΄.


Τα Λυκόπουλα και οι Πρόσκοποι Αλεξάνδρειας το Σάββατο  22 Φεβρουαρίου θα τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Προσκόπου, γνωστή ως ΄΄ Ημέρα σκέψης και φιλίας ΄΄ ,  και σας προσκαλούν στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας.
Τα Λυκόπουλα θα παίξουν το παιχνίδι με τίτλο ΄΄ ΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ ΄΄. Με σταθμούς που θα είναι
στημένοι στο κέντρο της πόλης, θα μάθουν την ιστορία του Παγκόσμιου Προσκοπισμού και όχι μόνο.  Μέσα από το παιχνίδι θα ανακαλύψουν τις αξίες της εθελοντικής κίνησης που λειτουργεί συμπληρωματικά στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Ραντεβού στην έδρα των Προσκόπων από τις  4 μ.μ. έως 6.30 μ.μ.. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά που πάνε από Δευτέρα έως Πέμπτη Δημοτικού και είναι δωρεάν.
Οι Πρόσκοποι θα συμμετέχουν, για την  Προστασία του Περιβάλλοντος , στο πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ σε συνεργασία με την Vodafone  (το πρόγραμμα λήγει 31 Μαρτίου).  Παράλληλα θα ασχοληθούν με παρουσιάσεις, συζητήσεις με θέμα ΄΄ Αλληλεγγύη στο διπλανό μας ΄΄.  Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας, παιδιά Γυμνασίου,  φίλοι της Κίνησης, γονείς και παλαιοί Πρόσκοποι, καλούνται να έρθουν στην έδρα μας, κάθε Σάββατο μετά τις 6.30 μ.μ.
Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, οι  Πρόσκοποι Αλεξάνδρειας κάνουν πράξη την Αποστολή του Προσκοπισμού, που είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων, μέσω ενός συστήματος Αξιών, που βασίζεται στην Προσκοπική Υπόσχεση και στο Νόμο, διαδραματίζοντας έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία. 

 Η  παρέα των Προσκόπων Αλεξάνδρειας σας περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου