Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας - Νάουσα 1 - 0 (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Κατάμεστο το γήπεδο Τρικάλων με πάρα πολλούς όρθιους στα κιγκλιδώματα, που ήρθαν να απολαύσουν  τον πρώτο αγώνα της σεζόν στην Γ΄ Εθνική μεταξύ δυο ομάδων που και οι δυο έχουν γράψει ιστορία και έχουν αφήσει τα αποτυπώματα τους στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.
Στο γήπεδο τα άγχος των παικτών της ομάδας
της Νάουσας δεν τους άφησε να αναπτύξουν τις ικανότητες που φαίνετε ότι έχουν (καλύτερη ανάπτυξη του παιχνιδιού, καλύτερες αλλαγές της μπάλας κλπ)  και νικήθηκαν από τον ενθουσιασμό και τον τσαμπουκά των παικτών των Τρικάλων που καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα είχαν την ενθουσιώδη στήριξη των οπαδών τους.
Στο 19 η πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα από τον Γιώργο Κίτσα που παρά τρίχα δεν έστειλε την μπάλα στο τέρμα.

Στο 25 μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Ταταρίδη που με κεφαλιά δεν μπορεί να νικήσει τον Γριηγοριάδη που έκανε σωτήρια απόκρουση και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.
Στο 39 ο Κίτσας θα μπορούσε  να ανοίξει το σκορ όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων που έχει βγει πολύ έξω από την περιοχή του αλλά με βουτία μπλοκάρει την μπάλα κρατώντας το ο για την ομάδα του.
Στο 45΄ο Κωστόπουλος με μακρινό σουτ στέλνει την μπάλα στην εξωτερική μεριά από τα δίχτυα και αυτή είναι η πρώτη καλή ευκαιρία για την Νάουσα.
Στην επόμενη φάση ο Κίτσας έχει την ευκαιρία να σκοράρει αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και με το 0-0  πηγαίνουν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη  στο 55 ο Κωτσόπουλος το 20χρονο αστέρι της ομάδας της Νάουσας από κοντά δεν καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.
Στο επόμενη φάση όμως ο Γκόγκιτς παίρνει την μπάλα ξεπερνά τον τερματοφύλακα και γκοοοοοοοοολ. Το 1-0 είναι γεγονός.
Στο 76 παγώνει το γήπεδο όταν διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι που παρά τις πολλές και έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων εκτελεί ο Κωστόπουλος και αποκρούει ο Ρίζος, που αποθεώνεται από την κερκίδα.

Στην συνέχεια ο διαιτητής του αγώνα κράτησε 7 ολόκληρα λεπτά καθυστερήσεις ( προσωπικά είχα την εντύπωση ότι θα μας κρατούσε εκεί μέχρι τον επόμενο αγών ή η Νάουσα να βάλει γκολ!!!!!) και σφύριξε την λήξη του αγώνα που σήμαναν τρελούς πανηγυρισμούς για τους παίκτες των Τρικάλων που πραγματικά το άξιζαν, γιατί αγωνίστηκαν με πάθος και τσαγανό για την νίκη.
Πριν κλείσω το θέμα να πω πως κάθε φορά που βλέπω την ομάδα της Νάουσας δεν μπορώ να μην θυμηθώ τον αγώνα τον αγώνα που έγινε μεταξύ Αγκαθιάς και Νάουσας πριν κάμποσα χρόνια, πόσα μην ρωτάτε, αλλά ήταν τότε που ο Προπονητής της Νάουσας φτάνοντας στον πάγκο του επιδεικτικά δυνατά είπε: ποιος φοβάται τους χωριάτες. Οι «χωριάτες» έγιναν «τούρκοι» και στέρησαν από την Νάουσα την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία. Έτσι για να μην ξεχνάμε.

Εγώ να μην ξεχάσω να σας πω πως εκεί είδαμε τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κύριο Γκυρίνη ή μήπως έπρεπε να πω πρώτα τον βουλευτή του Σύριζα κύριο Αντωνίου; Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Δελιόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΟΜ κύριος Παντόπουλος, ο  αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης  κύριος Αλευράς, οι τοπικοί Σύμβουλοι κύριοι Κυτούδης και Κυρκιλιανίδης καθώς και η πρόεδρος της  τοπικής κυρία Παπαιωανίδου Μαρία.

Την καλύτερη όμως δήλωση της ημέρας την έκανε ο κύριος Παπαδόπουλος που όταν τον ρώτησα πως νοιώθει μετά από τόσα χρόνια παιχνίδι σε αυτή την ομάδα και τώρα στο ΔΣ και μου είπε πως είναι σαν να κυνηγάς για καιρό μια γκόμενα και στο τέλος καταφαίρνεις να την φέρεις στο κρεβάτι σου!!!!

Δεν θυμάμαι αν σας είπα πως στο γήπεδο η αίσθηση ήταν απίστευτη, σίγουρα τα  Τρίκαλα χρειάζονται  μεγαλύτερη κερκίδα και το δημοσιογραφικό μποξ τζάμια και λάτρεψα κάθε λεπτό του αγώνα. Και άμα σκεφτείς πως αρχικά είχα σκοπό να πουλήσω τον αγώνα για ένα καφέ χουχουλιάζοντας στον καναπέ του σπιτιού μου. Τέτοια λάθη κάνω και μετά το μετανιώνω, οπότε λέω να κλείσουμε από τώρα ραντεβού για την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο Αλεξάνδρειας όπου η ομάδα της πόλης μας θα υποδεχτεί τον Εδεσσαϊκό. Ας  δούμε τον αγώνα όλοι μαζί!!!!!!     

Ποπη Νικολαιδου  




































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου