Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Φίλιππος Αλεξάνδρειας - Εδεσσαϊκός 0-1

Λοιπόν, ο ήλιος έλαμπε μετά το ψοφόκρυο που έκανε το Σαββάτο  και που μας θύμισε πως ο Χειμώνας πλησιάζει (και πως θα τον βγάλουμε, που είπε φίλη)  και εγώ λέω να ξεκινήσω ανάποδα σήμερα και να σας πω πως κάθε φορά που πηγαίνα στο γήπεδο Αλεξάνδρειας κάποιος μου έλειπε.  Δεν μπορούσα να μην αναρωτηθώ που είναι οι
πρώην Πρόεδροι της ομάδας, αυτοί που πόνεσαν, αυτοί που δούλεψαν, αυτοί που μάτωσαν οικονομικά.
Αλλά αυτή τη φορά καθώς έβγαζα φωτογραφίες είδα τον κύριο Απατζίδη  και νόμισα πως αυτός ήταν η εξαίρεση που επαληθεύει τον κανόνα, ότι ήταν ο μόνος παρών που και σαν Πρόεδρος αλλά και μετά ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας. Στην συνέχεια είδα και τον  κύριο Κολοθά, αλλά και τον κύριο Κουρελάτο που ήταν εκεί, οπότε αν και κάποιοι απουσιάζαν, πολλοί ήταν εκεί και αυτό  με γέμισε χαρά.
Αντίθετα με λύπησε ιδιαίτερα η κατάσταση των καθισμάτων αφού σε κάποια, στις τρύπες που έχουν έχουν φυτρώσει λουλούδια.!!!!!
Να πω επίδης ότι ο ήχος ήταν καταπληκτικός από τον κύριο Στράτο Γιοβανόπουλο και αν θέλετε οπτικοακουστικά συστήματα, επισκευές ηλεκτρικών μηχανών και συστήματα ασφαλείας ας τον επισκεφτείτε στο κατάστημα του, που είναι στην Φιλίππου. Να σημειώσουμε πως μας κέρασε τον καφέ του αγώνα από το κατάστημα YES STORES, που ήταν γευστικότατος όπως πάντα.
Λοιπόν τι να πω άλλο; Οι κερκίδες ήταν ψιλογεμάτες, ο κόσμος συμμετείχε με κέφι, αυτά. Μήπως να πω και για τα καινούργια μου παπούτσια; Όχι; Θα πρέπει να πάμε στον αγώνα; Τι να πω για αυτόν;  Αν σας πουν πως η διαιτησία αδίκησε την ομάδα της Αλεξάνδρειας, μην το πιστέψετε. Αν σας πουν πως ο Εδεσσαϊκός ήταν μια ανώτερη ομάδα, ούτε και αυτό είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της πόλης μας είχε μια κακή μέρα. Με το μπάμ μπουμ σύστημα δεν κερδίζεται αγώνας (αυτή ήταν η τακτική του προπονητή της ομάδας της Κορυφής, φίλος είπε να μην πω το όνομα του προπονητή, αλλά ήταν στα τελευταία σχεδόν της ομάδας, οπότε καταλαβαίνετε ποιος ήταν και ήταν ένα σύστημα που δεν έπιασε τότε σε εκείνη την κατηγορία και δεν πιάνει σίγουρα και στην Γ. Εθνική).  
Στο 16΄καλή εκτέλεση φάουλ από τον Καραμπέλα, απόκρουση δε δυο φάσεις από τον τερματοφύλακα του Φίλιππου Αλεξάνδρειας.
 Στο 20΄δυνατή εκτέλεση φάουλ πολύ έξω από την περιοχή από τον αρχηγό του Εδεσσαϊκού κύριο Κουμπούς Γιάννη εξουδετερώνει ο  αν και δύσκολα ο γκολκίπερ της γηπεδούχων.
Στο 24΄ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Παπαγεωργίου να σουτάρει ελλάχιστα άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Καραμπέλας με θεαματικό σουτ από τα πλάγια προσπαθεί να ανοίξει το σκορ χωρίς επιτυχία.
Στο 32΄ο Καρατζάογλου κάνει την μοναδική ευκαιρία για την ομάδα της πόλης μας στο ά ημίχρονο, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.  
Στο 42΄ο Μπουράκας μετά από ατομική ενέργεια και άψογο σουτ γράφει το 0-1 που είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.
Στο 47΄ο Καρακούτσης παραλίγο να βάλει αυτογκόλ.
Στο  52΄ο Περτζίας από κοντά στέλνει την μπάλα ευτυχώς στα πουλιά.
 Και μετά από αυτό η Αλεξάνδρεια προσπαθούσε με μακρινά σουτ, χωρίς ουσία και νόημα, να πετύχει το γκολ που δεν ήρθε ποτέ.
Και  ευτυχώς ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε την λήξη  του παιχνιδιού, γιατί παραπάνω  μπαμ μπουμ δεν άντεχα, και όχι δεν πτοούμε. Αφενός όλα μπορεί να οφείλονται στην πολλή προπόνηση που είπε φίλος ή στο ότι έλειπαν οι 3 καλύτεροι παίκτες της ομάδας.  Το εύχομαι και το ελπίζω και όπως είπε η Σκάρλετ στο «όσα παίρνει ο άνεμος», αύριο ξημερώνει μια καλύτερη μέρα και η μπάλα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει.
Την άλλη Κυριακή θα τα πούμε στο γήπεδο των Τρικάλων ( τα Τρίκαλα κέρδισαν εκτός έδρας) όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ηρακλή. Πιστεύω  ή μάλλον ευελπιστώ πως θα δούμε καλύτερο παιχνίδι και ελπίζω να είστε όλοι εκεί!!

Νικολαίδου Πόπη. 


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου