Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ανδρέας Λόβέρδος: Ό,τι πιάνετε γίνεται κάρβουνο κύριοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Είστε Μίδες από την ανάποδη!

Καταπέλτης για την Κυβέρνηση ήταν σήμερα κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος κάνοντας λόγο για πολιτική υποκρισία και ηθικό αμοραλισμό! Ο κος Λοβέρδος κατηγόρησε ευθέως τους
Βουλευτές και τους Υπουργούς της Κυβέρνησης αλλά και προσωπικά τον Πρωθυπουργό ότι θυσιάζουν τις θέσεις και τα πολιτικά τους πιστεύω για τα αξιώματα.
«Είστε σύγχρονοι λωτοφάγοι! Άλλα λέγατε και άλλα ψηφίζετε! Βαφτίσατε τις πολιτικές σας συνειδήσεις στις βολικές σηλωαμικές κολυμβήθρες των υπουργικών και βουλευτικών αξιωμάτων!» ανέφερε μεταξύ άλλων κατηγορώντας τους για λαϊκισμό, δημαγωγία, ανευθυνότητα και πολιτικό τυχοδιωκτισμό καθώς παρέθετε τα λεχθέντα των κυβερνητικών στελεχών για τα προς ψήφιση θέματα ενώ ήταν στην αντιπολίτευση!
Σκληρός στους χαρακτηρισμούς του υπήρξε απέναντι στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον ’’Μέντορα του ψέματος’’ αλλά και κατά του Πάνου Καμμένου, κάνοντας αναφορά στον ΦΠΑ στα νησιά κλπ
Ο Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε ακόμη ότι οι δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όταν ήταν στην αντιπολίτευση ουσιαστικά αποτελούν το πρελούδιο του Ειδικού τους Δικαστηρίου που οι ίδιοι άδουν.

Καταλήγοντας σε σκληρό τόνο υποστήριξε ότι με την ανακολουθία τους οι Βουλευτές της συμπολίτευσης ’’Συντρίβουν την Αριστερά και αναδεικνύουν την Αριστερά Μαδούρο’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου