Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Λένε σκόπιμα ψέματα ή όντως έχουν πλήρη μεσάνυχτα


Κάποτε ο κ. Γ. Παπανδρέου προεκλογικά είπε πως λεφτά υπάρχουν και τον είχα ακόμα και εγώ πιστέψει ώσπου για να πείσουν  τον κόσμο έβγαλαν στην φόρα τις λίστες των επιχειρήσεων που χρωστούσαν και ανάμεσα τους βρίσκονταν η ΠΕΙΡΑΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ και η ΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Για την ΠΕΙΡΑΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ δεν γνώριζα πολλά πράγματα αλλά για την ΕΑΣ ήξερα με βεβαιότητα πως τα τελευταία της κτήρια είχαν
δημοπρατηθεί και τα είχε αγοράσει ο δήμος Αλεξάνδρειας.
Το ίδιο υποψιάζομαι πως ήξερε και όλη η Ημαθία αλλά εθελοτυφλώντας στις κάλπες τον ψήφισαν οι περισσότεροι με τα γνωστά στην συνέχεια αποτελέσματα.
Στις τελευταίες εκλογές ο Σύριζα έταξε πως θα σκίσει τα μνημόνια, πως δεν θα πληρώσουμε ΕΜΦΙΑ, και πάλι εθελοτυφλώντας πήγαμε στις κάλπες με σημαία την ελπίδα πως αυτός και η παρέα του θα τα κάνει όλα καλύτερα με τα γνωστά αποτελέσματα.
Κάναν λέει σκληρή διαπραγμάτευση με εντολή λαού αλλά οι κακοί οι ανάλγητοι ευρωπαίοι δεν σεβάστηκαν τον ελληνικό  λαό και δεν έκαναν δεκτές τις προτάσεις τους και μάλιστα δεν του έδωσαν ούτε μερικές μέρες παράταση του προγράμματος για να πάει λέει ο λαός στις κάλπες να ψηφίσει με ανοιχτές τράπεζες.
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν ο πρωθυπουργός λέει σκόπιμα ψέματα ή όντως έχει πλήρη μεσάνυχτα για τους κανονισμούς της Ευρώπης.  Για να δοθεί παράταση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα, είτε αυτό είναι για την Ελλάδα είτε για οποιαδήποτε άλλη χώρα  θα πρέπει να συνεδριάσουν 6 ή 7 κοινοβούλια που θα το αποδεχτούν ή όχι και αυτό αφορά και παρατάσεις και προγράμματα και τα πάντα. 
Και αν μας λέει ψέματα για αυτό τότε πώς να τον πιστέψουμε για τα υπόλοιπα; Και ότι και αν κάνετε μην, ΜΗΝ τον πιστεύετε όταν λέει πως διασφαλίζει τις καταθέσεις σας γιατί δυστυχώς επτωχεύσαμεν και λεφτά δεν υπάρχουν!!!!!
Και όταν ο κ. Υπουργός υπόσχεται πως την Δευτέρα θα ανοίξουν οι τράπεζες και πάλι δεν λέει αλήθεια ότι και αν γίνει την Κυριακή, γιατί δεν μπορεί να μην γνωρίζει πως λεφτά δεν υπάρχουν και πως η ευρωπαϊκή τράπεζα έχει κλείσει την κάνουλα !!!!! 
Και ο κ. Λαπαβίτσας δεν ξέρει τι λέει όταν λέει πως τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα γιατί θα συνηθίσουν οι έλληνες να στέκονται στις ουρές.  Η ανέχεια, η κατάντια στην οποία μας οδήγησαν δεν συνηθίζεται!!!!!
Και κυρίες και κύριοι με μεγάλη ευκολία ρίχνουν το όλο φταίξιμο στους Ευρωπαίους και λεν πως δεν καταλαβαίνουν την περήφανη διαπραγμάτευση τους αλλά κυρίες και κύριοι δεν μπορεί να κάνουν 18 ηγέτες και υπουργοί οικονομικών λάθος και να είναι ο ένας ο έλληνας ο σωστός!!! Μας θυμίζει το ανέκδοτο με εκείνον που ακούγοντας στο ράδιο πως ένας τρελός έχει βγει και οδηγά  αντίθετα στο ρεύμα αναφώνησε: τι ένας είναι χιλιάδες!!!!

Και αν δεν λεν ψέματα και όντως  έχουν πλήρη μεσάνυχτα και πιστεύουν αυτά που λεν τότε κυρίες και κύριοι την βάψαμε και αλί σε μας και τα παιδιά μας!!!!! 
    Νικολαΐδου Πόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου