Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας


H πατρίδα βάλλεται και οι φαρμακοποιοί στηρίζουν τον Έλληνα ασφαλισμένο στο σκληρό αγώνα που δίνει η Ελλάδα με τους εταίρους της. Η πρόταση Γιουνκέρ (κατάργηση ΈΚΑΣ, μείωση κοινωνικής πρόνοιας κατά 1 δις, μείωση ασφαλιστικών δαπανών κατά 1 δις για το 2015 και κατά 2 δις για το 2016) αποτελεί ταφόπλακα για το
ασφαλιστικό σύστημα και σημαίνει και τυπικά το τέλος του κοινωνικού κράτους. 

Oμαλά κύλησαν οι προηγούμενες ημέρες στα φαρμακεία με τον κόσμο να συμπεριφέρεται με ψυχραιμία αυτές τις δύσκολες ώρες.

Όλοι οι πάροχοι υγείας επέδειξαν την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση και οι φαρμακοποιοί  προσπάθησαν και θα συνεχίσουν  εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, να καλύπτουν  τις άμεσες  ανάγκες.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας ενημερώνει τους ασφαλισμένους και το κοινό ότι δεν τίθεται άμεσα θέμα επάρκειας  φαρμάκων σύμφωνα με τα όσα ισχύουν  μέχρι σήμερα και τα φαρμακεία εφοδιάζονται κανονικά.

Καλεί όμως τους  ασφαλισμένους να συνεχίσουν τη  ίδια υπεύθυνη στάση, δεδομένου ότι το Φάρμακο δεν είναι καταναλωτικό προϊόν για να το αποθηκεύουμε  αλλά κοινωνικό αγαθό που πρέπει να το προμηθευόμαστε όταν το έχουμε ανάγκη.

Ο Ημαθιώτης Φαρμακοποιός θα ενημερώνει τους ασφαλισμένους για τις τρέχουσες εξελίξεις στο φάρμακο και θα είναι πάντα στη διάθεση τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΚΙΜΩΝ                                                          ΦΟΥΚΑΛΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου