Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ AΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Στο δημοτικό Συμβούλιο  της Πέμπτης ο τον
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανάγνωσε την λιτή και απλή επιστολή παραίτησης του κ. Αλεξόπουλου η οποία έγινε άμεσα αποδεκτή από

Δήμαρχο κ. Γκυρίνη που προχώρησε την ίδια μέρα το μεσημέρι στην ορκωμοσία του αμέσως επόμενου στην
λίστα κ. Θεοχάρη
Αυτό που δεν διαβάστηκε όμως στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η  επιστολή του κ.  Αλεξόπουλου προς τον Δήμαρχο κ Γκυρίνη, στην οποία εξηγεί τους  λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε.

Διαβάστε όλη την επιστολή εδώ :






2 σχόλια:

  1. Αποδεικνύεται περίτρανα πόσο λίγος είναι ο Γκυρίνης για να Διοικήσει ένα τόσο μεγάλο Δήμο. Οι αδυναμίες του βγάζουν μάτι. Αίρεται και φέρετε από μη αιρετό όργανο.( αλήθεια ποιο είναι αυτό? Και πώς αντλεί δύναμη από τον Δήμαρχο?) Πάντως το πλήγμα από την αποχώρηση του Αλεξόπουλου θα είναι βαρύ. Δύο παραιτήσεις Αντιδημάρχων σε διάστημα 8 μηνών είναι απαράδεκτο και δείχνει το αλαλούμ που επικρατεί. Ας συνεργαστεί ο Δήμαρχος με το μη αιρετό όργανο. Τους αιρετούς να τους έχει μόνο να λένε ναι σε όλα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απώλεια η παραίτηση του Αλεξόπουλου, και για την Πόλη μας αλλά και για την συνέχεια τις Δημοτικής ομάδος. Η επιπολαιότητα του Δημάρχου βγάζει μάτι. Εκτός και αν η συμπεριφορά του απέναντι στον συνεργάτη του ήταν εσκεμμένη για να τον εξαναγκάσει σε παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή