Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ενημέρωση τευτλοπαραγωγών της Ημαθίας,

οι οι οποίοι την καλλιεργητική περίοδο 
2015 δεν κατάφεραν να σπείρουν 
ή έσπειραν σακχαρότευτλα 
σε έκταση μικρότερη 
της συμβασιοποιημένης

Περιπτώσεις «Ανωτέρας βίας – Εξαιρετικές περιπτώσεις», λόγω
σοβαρής φυσικής καταστροφής που έπληξε σημαντικά τη γεωργική εκμετάλλευση για τη Δράση 2.3 (Β) "Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Παραγωγή Σακχαροτεύτλων"
            
            Καλούνται όλοι οι δικαιούχοι τευτλοπαραγωγοί των προσκλήσεων 16228/23-11-2012 και 6777/26-03-2013, της  δράσης 2.3(B) «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» του Μέτρου 2 1 4 του Προγράμματος Αγρ. Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2007-2013, οι οποίοι την καλλιεργητική περίοδο 2015 δεν κατάφεραν να σπείρουν ή έσπειραν σακχαρότευτλα σε έκταση μικρότερη της συμβασιοποιημένης, να υποβάλλουν αίτηση για να ενταχθούν σε καθεστώς περιπτώσεων «Ανωτέρας βίας – Εξαιρετικών περιπτώσεων», στην Δ/νση Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ημαθίας (Μητροπόλεως 44, Βέροια, 2ος όροφος, Τμήμα Κτηνιατρικής, Τηλ: 2331350133-Υπεύθυνος Τσαγγαλίδης Γεώργιος).
          Διευκρινίζεται ότι καθώς η περίοδος σποράς για τα σακχαρότευτλα είναι στο τέλος της οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή οι εξαιρετικές περιπτώσεις πρέπει να γνωστοποιούνται εγγράφως στο Φ.Υ. (ΔΑΟΚ Π.Ε. Ημαθίας) εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που ο δικαιούχος είναι σε θέση να το πράξει.


                                                                      Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης
                                                                            Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής
α/α




                                                                   Κοσμάς Κουβακάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου