Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

«ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ


 

Θέλουμε να καταγγείλουμε με απόλυτο τρόπο την βιομηχανία των ρουσφετολογικών επιχορηγήσεων στην οποία έχει επιδοθεί η πανικόβλητη απερχόμενη διοίκηση του Δημητριάδη
σε πολιτιστικούς συλλόγους για εκδηλώσεις
Η τακτική του ρουσφετιού της απερχόμενης διοίκησης είναι προκλητική και καταδικαστέα από κάθε δημότη που βλέπουν την απερχόμενη διοίκηση να  σπαταλάει το δημοτικό χρήμα για να διασωθεί πολιτικά.
Είναι απαράδεκτο να επαναλαμβάνονται για ακόμα μια φορά αυτές οι παλαιοκομματικές τακτικές προς άγραν ψήφων θεωρώντας ότι οι πολίτες είναι πελάτες και ότι τα πάντα εξαγοράζονται. Θέλουμε να πληροφορήσουμε τους πανικόβλητους διοικούντες ότι οι πολίτες έχουν και μνήμη και ικανότητα κρίσης και ήδη έχουν αξιολογήσει την διοίκηση Δημητριάδη ως την πλέον αποτυχημένη διοίκηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο μας.
Τους πληροφορούμε ότι ως νέα διοίκηση στο δήμο της Αλεξάνδρειας θα αποκαλύψουμε όλο το ρουσφετολογικό σκηνικό που έχει στηθεί αυτές τις μέρες τόσο με τις επιχορηγήσεις στους συλλόγους όσο και με τις σωλήνες που μοιράζει αφειδώς η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και θα ζητήσουμε ευθύνες.
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι αλλά και οι δημότες που έχουν ανάγκες δεν πρέπει να αποτελούν υποκείμενα για συναλλαγή αλλά ελεύθερους πολίτες που οι ανάγκες τους πρέπει να καλύπτονται θεσμικά, με διαφάνεια και αξιοκρατία.


Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου