Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Γ. Γκιουρτζής: Από τις 27/07/2010 στηρίζω για Δήμαρχο Αλεξάνδρειας τον Παναγιώτη Γκυρίνη

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γ. Γκιουρτζής  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.
Άφησε αιχμές για πρόσωπα της δημοτικής παράταξης του κ. Φ. Δημητριάδη λέγοντας ότι «στην πολιτική εμπλέκονται κάποιοι ανιδιοτελώς και κάποιοι ιδιοτελώς.»
Σε ότι αφορά τον ίδιο είπε ότι «ασχολήθηκα με την πολιτική όχι από ιδιοτέλεια, αλλά από διάθεση για προσφορά στον τόπο μου». Αναφέρθηκε
στις νικητήριες συμμετοχές του σε εκλογικές διαδικασίες .
Σ’ ότι αφορά τις παραιτήσεις του από τις θέσεις του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου και του προέδρου του Κοινωνικού Παντοπωλείου είπε ότι οφειλόταν καθαρά σε λόγους φόρτου εργασίας.
Καυτηρίασε την πρακτική του Δημάρχου στο να δημιουργήσει στενό κύκλο συμβούλων γύρω του.
Καταλόγισε στον Φ. Δημητριάδη ως Δήμαρχο ότι ενεργεί με κατεύθυνση την εξόφληση προεκλογικών γραμματίων, αναφέροντας ως στοιχεία τις περιπτώσεις ιδιαίτερων σχέσεων με συνεργάτες του από τον πρώην Δήμο Μελίκης και Πλατέως, λέγοντας ότι «Ποτέ δεν μας ενημέρωσε για ζητήματα κακοδιαχείρισης που προέκυψαν στους παραπάνω Δήμους», «Ο κ. Δήμαρχος ποτέ δεν ενημέρωσε την δημοτική ομάδα σε τακτά χρονικά διαστήματα», «Ποτέ δεν φρόντισε να επισκεπτόμαστε τα χωριά», «Ποτέ δεν μας ενημέρωσε για προσλήψεις διμηνιτών».

Αναφορά στον κ. Σ. Κούγκα
Οξεία ήταν η αναφορά του για τον Αντιδήμαρχο Σ. Κούγκα. Του καταλόγισε ιδιοτέλεια στις πολιτικές μετακινήσεις του. Σ’ ότι αφορά τα λεγόμενα προσφάτως, του Σ. Κούγκα περί σταυροδοσίας είπε ότι «Δεν υπήρξε ποτέ συνεργασία μαζί του». «Εγώ, είπε ο κ Γκιουρτζής, έφερνα ψήφους στο ψηφοδέλτιο και ο Κούγκας έπαιρνε σταυρούς». Κατηγόρησε τον Αντιδήμαρχο ότι έπαιρνε μόνος του αποφάσεις (μεταφορά πανήγυρης Αλεξάνδρειας, κοιμητήρια, καθαριότητα, προσλήψεις διμηνιτών). Καταλήγοντας, είπε ότι «Να προσέχει ο Κούγκας με ποιους τα βάζει». Είπε, επίσης, ότι «Πρέπει να επικεντρωθούμε στα μεγάλα προβλήματα των πολιτών και όχι στις τσέπες μας».

Για τις επόμενες δημοτικές εκλογές
Εμμέσως πλην σαφώς ο Γ. Γκιουρτζής στηρίζει για επόμενο Δήμαρχο τον Π. Γκυρίνη, αν αυτός, όμως, είναι υποψήφιος. Αυτό προέκυψε διαβάζοντας στο τέλος της συνέντευξης του, την επιστολή που έστειλε στις 27/07/2010 στη Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με την οποία εξηγούσε την επιθυμία του να είναι ο Π. Γκυρίνης στηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές.

Radioalexandria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου