Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Συνεργασία Δήμου με Τροχαία για μέτρα τροχαίας αστυνόμευσης

Σύσκεψη με αντικείμενο τα αυξημένα  μέτρα τροχαίας αστυνόμευσης που πρέπει να ληφθούν στην πόλη της Βέροιας για την εξυπηρέτηση των έργων της Αστικής Ανάπλασης και τον πολιτών, πραγματοποιήθηκε υπό τη Δήμαρχο Βέροιας Χ. Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη σήμερα (Παρασκευή 8/11/2013), παρουσία υπηρεσιακών στελεχών που έχουν την επίβλεψη του
έργου, του Αντιδημάρχου Α. Λαζαρίδη και του υποδιοικητή του τμήματος Τροχαίας Βέροιας κ. Η. Καραγιάννη.
Η δήμαρχος ζήτησε να υπάρξει μέριμνα για τη διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων σε κομβικά σημεία της πόλης κατά τις ώρες αιχμής, κάτι το οποίο, όπως τόνισε ο κ. Καραγιάννης η Τροχαία μπορεί ως ένα βαθμό να εξυπηρετήσει λόγω της έλλειψης προσωπικού.
Σε ότι αφορά τη συνεργασία της Τροχαίας με τις υπηρεσίες του Δήμου πέριξ και εντός των περιοχών εξέλιξης των έργων της Αστικής Ανάπλασης, τονίσθηκε η ανάγκη καταπολέμησης της παράνομης στάθμευσης στην οδό Ανοίξεως προκειμένου να την χρησιμοποιούν τα μεγάλα οχήματα (αστικά, λεωφορεία κτλ) για να αποφεύγεται η κίνηση τους στην οδό Βενιζέλου. Ο εκπρόσωπος της Τροχαίας διαβεβαίωσε ότι οι έλεγχοι εντείνονται και θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς με έμφαση στα σημεία των δρόμων που προκαλούνται κυκλοφοριακά προβλήματα.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών συμφώνησε με τον Υποδκτη της Τροχαίας να υπάρχει καθημερινή επικοινωνία προκειμένου οι δυνάμεις της Τροχαίας να αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου