Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ryanair αρχίζει να χρεώνει τους πελάτες να κοιτάξουν έξω από το παράθυρο

Μετά το σημερινό σκάνδαλο της Ryanair, κατά την οποία οι χάκερ έκλεψαν 5 εκατομμύρια δολάρια
από την εταιρεία, η φημισμένη λιτή αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε την τελευταία καινοτομία που
τους δίνει τα χρήματα - που χρεώνει τους επιβάτες να κοιτάξουν έξω από το
παράθυρο.

Το νέο σύστημα έχει ήδη δοκιμαστεί σε έναν επιλεγμένο αριθμό αεροσκαφών της Boeing 737 της Ryanair που λειτουργούν στη Σκανταναβία, ωστόσο θα κυκλοφορήσει τώρα σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό στόλο τους μέσα σε λίγες μέρες. Η Ryanair επιβεβαίωσε ότι οι επιβάτες είναι σε θέση να βγάλουν το παράθυρο για ένα καλό «δύο με τρία λεπτά», απλώς εισάγοντας ένα ευρώ στην παρεχόμενη θήκη κερμάτων.

Όπως αναμενόταν, η ανακοίνωση έλαβε σήμερα μια μεικτή αντίδραση από τους επιβάτες στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου. "Δεν το γνώριζα πραγματικά, καθώς κοιμήθηκα κατά το μεγαλύτερο μέρος του", δήλωσε ο Sligo, ο Seamus Emirates. "Αλλά μου αρέσει να βλέπω το αεροπλάνο να έρχεται στη γη, γι 'αυτό πέρασα 6 ευρώ για να παρακολουθήσετε αυτό. Είναι εξίσου καλά ότι έσπασε ότι € 20 για να αγοράσει δύο μικροσκοπικά δοχεία της Heineken για να είμαι ειλικρινής, η εναπομείνασα αλλαγή ήταν απλώς τέλεια ».

Ωστόσο, δεν έχουν δει όλοι οι ταξιδιώτες τη θετική πλευρά. "Ήταν τρομερό να πετάξει κανείς στη Στοκχόλμη", παραπονέθηκε η γυναίκα του Derry, Maureen Etihad. "Όλες οι ωραίες απόψεις ήταν στα δεξιά και έτσι όλοι από εκείνη την πλευρά πυροδότησαν ευρώ για περίπου μια ώρα. Στη συνέχεια, ξαφνικά το αεροπλάνο σκόνταψε στο πλάι και άρχισε να μπαίνει σε μια σέλα με το επιπλέον βάρος. Ο πιλότος τελικά το έσφιξε και κατάφερε να περάσει σε μια ανώμαλη προσγείωση, αλλά ο Jaysus ήταν τρομακτικοί τύποι! "

Η Ryanair έκανε φημισμένα δεκάδες εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια εφαρμόζοντας εισφορές σε ό, τι μπορούμε να φανταστούμε, συμπεριλαμβανομένων των υπερβολικών αποσκευών, των υπέρβαρων παιδιών, των εμετών κατά τη διάρκεια των πτήσεων και των λαϊκών που κάνουν πραγματικά δύσοσμο shites. Αυτή η νέα πρωτοβουλία λαμβάνει τα τέλη αυτά ένα βήμα παραπέρα.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Gerry Lufthansa, δήλωσε ότι "Το σύστημα έχει ταξινομηθεί τώρα και είναι προαιρετικό για τους επιβάτες. Είναι πραγματικά μια διασκέδαση πραγματικά. Όπως και να έχετε τη δική σας μηχανή arcade στο κάθισμά σας. "Ωστόσο, αρνήθηκε να αντληθεί από την εικασία ότι οποιαδήποτε μηχανήματα Tampax και προφυλακτικά στις τουαλέτες τους θα αντικατασταθούν με μηχανές ανταλλακτικών αλλαγών για σπάσιμο σημειώσεων.

1 σχόλιο: