Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Έφυγε από κοντά μας ο Τάσος Τσιάρτας


Έφυγε από κοντά μας ο Τάσος Τσιάρτας σε ηλικία 72 ετών μετά από μακρύχρονο και άνισο αγώνα με την επάρατη νόσο.
Ο κ. Τσιάρτας  επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αλεξάνδρειας  και ήταν εκδότης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ, μιας εφημερίδας που έδινε το στίγμα του τόπου και χρόνια μετά το σταμάτημα της έκδοσης της, όταν έγινε ένα γκάλοπ για ποια εφημερίδα έχετε στην περιοχή σας κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.    


Όμορφες εικόνες από αλλοτινές εποχές και από την ζωή ενός ανθρώπου που κατάφερε να αποκτήσει πολλούς εχθρούς αλλά και πάρα πολλούς φίλους που με χαρά τον συντρόφευαν στο τσιπουράκι του και άκουγαν ιστορίες που θα μπορούσαν να γράψουν πολλά βιβλία αφού ήξερε πολλά για όλους.  Είχε άποψη καθαρή και δύσκολα του την άλλαζες ότι και αν του έλεγες αλλά μπορούσε να δεχτεί και την δική σου άποψη αν και όταν είχες επιχειρήματα.  Είχε μικρές ανοχές για ηλίθιους και ανόητους και τσουχτερή γλώσσα που όμως μέλωνε  όταν μιλούσε για τα παιδιά του και ιδιαίτερα για τον Βασίλη που είχε την χαρά να τον δει να αγωνίζεται με την ΑΕΚ αλλά και με τα χρώματα της Σεβίλλης.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και είθε ο Θεός να δίνει δύναμη στους οικείους του να αντέξουν την μεγάλη απώλεια που τους έλαχε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου