Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μιχαλόπουλος



100% επιτυχία και φέτος από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Μιχαλόπουλος στο Lower του Michigan και σε άλλα πτυχία. Το μόνο με ιδιοκτήτες Γλωσσολόγους πτυχιούχους στα Linguistics από το University of Reading.

Επιτυχόντες Σχολικής χρονιάς 2012-13
 B2 Michigan (Lower) 1. Πιτσιάβας Βασίλης 2. Σταμκοπούλου Δήμητρα 3. Καπετάνιου Ευθαλία 4. Χατζόπουλος Αναστάσιος 5. Δάρλα Ευαγγελία 6. Ευαγγελόπουλος Δημήτρης 7. Καλοκύρης Θωμάς 8. Καρολίδου Χριστίνα-Αλεξάνδρα 9. Κοντός Γιώργος 10. Κουρκούτα Θεοδώρα 11. Κουρμουλάκης Δημοσθένης 12. Μητραινα Γεωργία 13. Μητσιώτη Αθηνά 14. Μουτσέρας Ευθύμιος 15. Οικονόμου Νατάσα 16. Παπαδόπουλος Ραφαήλ 17. Πούλιου Παναγιώτα\ 18. Σαλιαροπούλου Κωνσταντίνα 19. Τζιλοπούλου Ευαγγελία
B2 ESB (Lower) 20. Ανανιάδης Θεμιστοκλής 21. Χατζηγεωργίου Ευδοξία 22. Καζελίδου Ανατολή-Κυριακή 23. Κούγκα Μαγδαληνή 24. Μουτσίδης Ευάγγελος 25. Νικολλί Ελβίρα 26. Παπαδόπουλος Αθανάσιος 27. Σφενδώνης Κωνσταντίνος 28. Βαρσαμόπουλος Νικόλαος 29. Σισμανίδης Νικόλαος 30. Σταμκόπουλος Μάρκος 31. Σταμκοποούλου Δήμητρα 32. Στεργιοπούλου Ραφαέλα 33. Τζουμακάρης Στέφανος

ανώνυμη επιστολή




Του Τάσου Τασιόπουλου
Πριν αρκετό καιρό ένας φορολογούμενος στέλνοντας μια ανώνυμη επιστολή θέτει μια σειρά από ζητήματα κακοδιοίκησης σχετικά με τη λειτουργία του ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ της Αλεξάνδρειας.

Ο προβληματισμός για τη δημοσιοποίηση ή μη της επιστολής, επειδή ήταν ανώνυμη, σταμάτησε να υπάρχει από τα άκρως προσβλητικά που ακούστηκαν στη συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και αφορούσαν τις αναπάντητες ευθείες πολλές για θρασύτατη τηλεφωνική απειλή εκ μέρους του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης δήμου Αλεξάνδρειας σχετικά με τα οφειλόμενα από την λειτουργία του κολυμβητηρίου κατά την περσινή περίοδο.



Επειδή όλα έμειναν μετέωρα ο συγκεκριμένος πρόεδρος οφείλει να απαντήσει:

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ 
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ). ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ο.Τ.Α.».
ΑΘΗΝΑ-29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη οπλοκατοχή στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας




Συνελήφθη σήμερα (30.07.2013) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας υπήκοος Αλβανίας 25 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στην οικία του προαναφερόμενου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με μία γεμιστήρα κενή φυσιγγίων.  

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο συλληφθείς διέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΙΜΩΝ



Πως πρέπει να ξεκινήσετε προκειμένου να παραλάβετε το ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΙΜΩΝ


2) Κατεβάζετε την ΑΙΤΗΣΗ.Την εκτυπώνετε στον εκτυπωτή σας και συμπληρώνετε με προσοχή τα στοιχεία που σας ζητά, χωρίς να αμελήσετε ούτε καν το e-mail. Είναι πολύ σημαντικά τα στοιχεία που ζητούνται, την υπογράφετε στον ειδικό χώρο, χωρίς να λησμονήσετε να βάλετε και την σφραγίδα της επιχείρησης.
3) Φωτοτυπείτε έναν παλιό ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ με όλα σας τα είδη και μας τον στέλνετε είτε στο fax 2310 932431, είτε αφού τον σκανάρετε και τον μετατρέψετε σε εικόνα στο e-mail: paskedi@paskedi.gr
4) Φωτοτυπείτε έναν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ, που στα 3/4 των ειδών σας να υπάρχει μείωση τουλάχιστον 5% από τον ΠΑΛΙΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ , εκτός των αλκοολούχων ποτών, που δεν συμπεριλαμβάνονται στην μείωση και μας τον στέλνετε είτε στο fax 2310 932431, είτε αφού τον σκανάρετε και τον μετατρέψετε σε εικόνα στο e-mail: paskedi@paskedi.gr
5) Μετά τον έλεγχο των ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΩΝ, θα σας στείλουμε το ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ σε εκτυπώσιμη μορφή, αλλά και την ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ. Χωρίς την ΒΕΒΑΙΩΣΗ το ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ δεν θα έχει ισχύ και οι παραβάτες θα διώκονται.


Πρέπει απαραιτήτως να είστε μέλη του Φορέα (ΠΑΣΚΕΔΙ) για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής.

Επιτάχυνση εξέτασης πειθαρχικών υποθέσεων

         
Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έχει ξεκινήσει και υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την ενίσχυση του πειθαρχικού ελέγχου και της πειθαρχικής ευθύνης στο Δημόσιο. Η ενίσχυση αυτή αποτελεί το βασικό «εργαλείο» για τη διαφάνεια και την εμπέδωση του αισθήματος εμπιστοσύνης της κοινωνίας στη Δημόσια Διοίκηση. Επιπλέον, αποτελεί και ασφαλιστική δικλείδα δικαιοσύνης και αξιοκρατίας μεταξύ των δημοσίων υπαλλήλων. 
Το ολοκληρωμένο αυτό σχέδιο κινείται σε τρεις βασικούς άξονες: 
  1. Στην ενίσχυση και απρόσκοπτη λειτουργία των Πειθαρχικών Συμβουλίων με στόχο τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας τους και την κατά το δυνατόν ταχύτερη εξέταση και ολοκλήρωση των υποθέσεων.
  2. Στην αντιμετώπιση του φαινομένου των αδικαιολογήτως απόντων με το συστηματικό έλεγχο της τήρησης του ωραρίου εργασίας σε όλο το Δημόσιο Τομέα κα&i ota; την επιβολή κυρώσεων σε περιπτώσεις παραβίασής του.
  3. Στην επικαιροποίηση των ατομικών μητρώων των δημοσίων υπαλλήλων με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση του φαινομένου των πλαστών δικαιολογητικών.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπέγραψε εγκύκλιο για την επιτάχυνση των πειθαρχικών διαδικασιών για τους δημοσίους υπαλλήλους,

Πρωτοποριακή διάβαση στη Λεωφόρο Συγγρού!

Πρωτοποριακή διάβαση στη Λεωφόρο Συγγρού!

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τους καταστηματάρχες πως η διαγράμμιση δεν θα γίνει..



Το ψήφισμα των καταστηματαρχών και το «σκωτσέζικο ντους» από τον δήμαρχο
Την προηγούμενη βδομάδα λίγο πριν την διαγράμμιση των πεζοδρομίων, οι καταστηματάρχες του πεζόδρομου άνοιξαν από τις 8 το πρωί τα μαγαζιά τους, συγκέντρωσαν το προσωπικό και κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας. Εκεί τους δέχτηκε ο δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης στον οποίον και κατέθεσαν το...
ψήφισμα που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τους καταστηματάρχες πως η διαγράμμιση δεν θα γίνει μέχρι να βγει ο ίδιος με ανθρώπους της τεχνικής υπηρεσίας και κάνει επίβλεψη προσωπικά στους χώρους των καταστημάτων. Οι καταστηματάρχες αποχώρησαν ικανοποιημένοι, δεχόμενοι ωστόσο το "σκωτσέζικο ντους" αφού μετά από περίπου δύο ώρες δέχτηκαν τηλεφώνημα του δημάρχου ο οποίος αναίρεσε την πρωινή του υπόσχεση. Τι άλλαξε; Σε λίγες ημέρες θα το αποκαλύψουμε. 
Διαβάστε το ψήφισμα των καταστηματαρχών: 
Αλεξάνδρεια, 24-7-2013 
ΠΡΟΣ ΤΟΝ κο ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Δ. ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣΗΣ. 

Αξιότιμε κε Δήμαρχε, 
Κατόπιν της κλήσεως μας να λάβουμε γνώση επισήμως για τη θέση του αρμοδίου Αντιδημάρχου κου Αθανασίου Κούγκα σχετικά με την επικείμενη άμεση εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 206/2013 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου (Κανονισμός χρήσης πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων Δήμου Αλεξανδρείας) και αφού βιώσαμε

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Νομικές συμβουλές προς τους Σχολικούς Φύλακες



Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Νομικές συμβουλές προς τους Σχολικούς Φύλακες
Η διαθεσιμότητα περίπου 6.000 εργαζόμενων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Σχολικοί Φύλακες και Δημοτικοί Αστυνομικοί), οδήγησε στις παρακάτω νομικές συμβουλές της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., εν αρχή για τους Σχολικούς Φύλακες, σύμφωνα με τις οδηγίες της Δικηγόρου Αθηνών, Μαρίας-Μαγδαληνής Τσίπρα. «Στις 23-7-2013 δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ.-ΤΕΥΧΟΣ Α΄-ΑΡΙΘΜ. ΦΥΛΛΟΥ 167/23-7-2013 ο Ν.4172/2013, «Φορολογία εισοδήματος, επείγοντα μέτρα εφαρμογής του Ν.4046/2012, του Ν.4093/2012 και του Ν.4127/2013 και άλλες διατάξεις», με τον οποίο τίθενται σε διαθεσιμότητα μεταξύ άλλων και οι Σχολικοί Φύλακες.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΔΩΡΕΑ ΚΡΑΝΩΝ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΔΩΡΕΑ ΚΡΑΝΩΝ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ:                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                       ...

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Μια φορά κι έναν καιρό……. κάποιοι μείωσαν τον ΦΠΑ από 23% σε 13%......

……..Α ναι, αυτοί που τον αύξησαν πριν δύο χρόνια ελαφρά τη καρδία και παρά τις έντονες αντιδράσεις μας, που περιέκλειαν ακόμη και την δήλωσή μας πως οι πολιτικοί είναι ανεπιθύμητοι στις επιχειρήσεις μας.

Στην πολύπαθη Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, θεώρησαν σωστό να αυξήσουν τον ΦΠΑ  σε 23% με στόχο την αύξηση των εσόδων του κράτους, ενώ την ίδια στιγμή οι τσακισμένοι οικονομικά Έλληνες, επισκέπτονταν όλο και λιγότερο τις επιχειρήσεις μας. Διαπίστωσαν μέσω της δικής μας καταστροφής (πρωτοφανής αριθμός λουκέτων) πως τα προϋπολογιζόμενα έσοδα από τους φόρους δεν εισπράχθηκαν, όχι γιατί φοροδιαφεύγουμε, αλλά γιατί δεν εισπράττουμε σχεδόν τίποτα και προχώρησαν στη πολυπόθητη μείωση. Μέχρι εδώ καλά, όχι όλα καλά, αλλά καλά.
Μας λένε λοιπόν τώρα, σας μειώσαμε τον ΦΠΑ σε 13% και εσείς

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 10.000 προϊόντα παρεμπορίου





Νέα εξόρμηση πραγματοποιήθηκε για την πρόληψη της εγκληματικότητας και του παρεμπορίου στην Λεπτοκαρυά Πιερίας

Επιπλέον συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και νέα αστυνομική δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, για την πάταξη του στάσιμου και υπαίθριου εμπορίου που έλαβε χώρα σήμερα (23.07.2013) στην περιοχή της Νότιας Πιερίας, όπου παρατηρείται έξαρση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ειδικότερα,

Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για κλοπή, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ραδιοσταθμών στη Βέροια



Συνελήφθη  (23.07.2013) το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός 31 ετών, για κλοπή, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.
Αρχικά, στη Βέροια, ο 31χρονος χθες το πρωί στην Πατρίδα Ημαθίας αφαίρεσε από την αποθήκη εταιρίας εμπορίας τροφίμων όπου εργάζεται (24) λίτρα ελαιόλαδου και

Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός για παράβαση του τελωνειακού κώδικα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας




Συνελήφθη χθες (26.07.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός 57 ετών, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στον προαναφερόμενο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού με σκοπό την μεταπώληση τους σε τρίτους.
Συνολικά κατασχέθηκαν

Oχι άλλη κοροϊδία




Oταν κάποιος - όπως οι δήμαρχοι - έχει κακομάθει να ρίχνει την κακοδιοίκηση κάτω από το χαλί είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα φτάσει στο μη παρέκει.
Οταν τα πράγματα αρχίζουν  να στενεύουν  και αρχίζουν να πέφτουν οι καταδικαστικές δικαστικές αποφάσεις σαν το χαλάζι τότε ο κακομαθημένος  τοπικός άρχοντας  που με σημαία την κατασπατάληση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ κατάφερνε να πουλάει τσαμπουκά, αρχίζει να καταλαβαίνει - ακόμα και αυτός- ότι πρέπει να αλλάξει ρότα εκβιασμού και πουλάει μια ντεμέκ ψευτοπαραίτηση.
Υπέβαλαν,λέει, παραιτήσεις κάποιοι ΔΗΜΑΡΧΟΙ, στον πρωθυπουργό, λες και δεν

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Παραιτούνται Δημητριάδης,Καραμπατζός,Ουσουλτζόγλου με δημάρχους της ΠΕΔ-ΚΜ. Επιστολή στον πρωθυπουργό


Ραγδαίες εξελίξεις. Παραιτούνται Ουσουλτζόγλου, Καραμπατζός, Δημητριάδης με δημάρχους της ΠΕΔ-ΚΜ. Επιστολή στον πρωθυπουργό
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού πριν από λίγο υπέβαλαν κοινή επιστολή παραίτησης, που εστάλη στον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, πάρα πολλοί δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας ( η πρώτη αναφορά κάνει λόγο για 25, αλλά σύμφωνα με νεώτερες εξελίξεις έχουν φθάσει στις 30). Μεταξύ τους και οι τρεις δήμαρχοι της Ημαθίας, η κ. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο κ. Τάσος Καραμπατζός και ο κ. Φώτης Δημητριάδης.
Η επιστολή απευθύνεται επίσης στον κ. Βενιζέλο, στους αρμόδιους Υπουργούς και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ),Νεάπολης-Συκεών.

Tην παραίτηση τους υπέβαλαν οι δήμαρχοι Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Κασσάνδρας, Βασίλης Παπαγιάννης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, Βόλβης, Δημήτρης Γαλαμάτης, Νάουσας, Αναστάσιος Καραμπατζός, Ηράκλειας, Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, Κορδελιού-Ευόσμου, Ευστάθιος Λαφαζανίδης, Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, Κιλκίς, Ευάγγελος Μπαλάσκας, Παύλου-Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος,Αλμωπίας, Δημήτρης Πασόης, Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, Σερρών, Πέτρος Αγγελίδης, Δέλτα, Γεώργιος Γλώσσης, Χαλκηδόνας, Ιωάννης Μπίκος, Αλεξάνδρειας, Φώτης Δημητριάδης, Νέας Προποντίδας, Δαμιανός Ιορδανίδης, Βισαλτίας, Δημήτρης Καλαϊτζής, Σιντικής, Απόστολος Καρύδας, Παιονίας, Αθανάσιος Λαπόρδας, Βέροιας, Χαρίλεια Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, Πύδνας-Κολινδρού, Ευάγγελος Πολύζος και Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος.


Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξης

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Χλιδάτη εκδήλωση του Δήμου Αλεξάνδρειας - Δεν καταλαβαίνει από Λιτότητα και Μνημόνια

Χλιδάτη εκδήλωση του Δήμου Αλεξάνδρειας - Δεν καταλαβαίνει από Λιτότητα και Μνημόνια

Αφορμή για το σχόλιο είναι η εκδήλωση που έγινε προ ημερών, στις 12 Ιουλίου, με διοργανωτή τον δήμο Αλεξάνδρειας σε κοσμικό κέντρο της περιοχής (ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ) για να προωθηθεί (;) ένα πρόγραμμα στο οποίο μετέχει ως συνεταίρος της εταιρίας που δημιουργήθηκε για το ...
σκοπό αυτό.
Το πρόγραμμα αυτό, όπως γράφει

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Φρειδερίκη...

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Φρειδερίκη...

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Aπελευθέρωσης των πεζοδρομίων



Μόλις ανακοινώθηκε ότι επιτέλους
 εγκρίθηκε η απόφαση περί απελευθέρωσης των πεζοδρομίων  
 αμέσως άρπαξαν την ευκαιρία τα συμπαθή τετράποδα για μια βόλτα.
Με τις ευλογιές της δημοτικής μας αρχής βεβαίως, βεβαίως  !!!

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απόπειρας εκβίασης σε βάρος 32χρονου ημεδαπού στη Βέροια




 
Ως δράστης συνελήφθη ένας 29χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας περίπτωση απόπειρας εκβίασης σε βάρος 32χρονου ημεδαπού στη Βέροια.

Συνελήφθη ένας ημεδαπός 29 ετών, σε βάρος των οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης.

Αρχικά, προηγήθηκε η καταγγελία ενός 32χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος στη Βέροια, ότι κατά το χρονικό διάστημα 10-12.07.2013 ο 29χρονος τον απείλησε ότι θα προκαλέσει φθορές στο κατάστημά του και απαιτούσε να του δώσει προϊόντα χωρίς να πληρώσει το αντίστοιχο αντίτιμο.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (13.07.2013) το πρωί.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.