Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Στον αέρα βρίσκονται οι περίπου 270.000 ασφαλισμένοι της εταιρείας EVIMA



Προσθήκη λεζάντας

                Αντιδρούν στο κλείσιμο της εταιρείας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην Πανεπιστημίου, εργαζόμενοι της ασφαλιστικής εταιρείας Evima.

Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι ανακαλεί οριστικά την άδεια λειτουργίας της εταιρείας.
Δείτε τι πρέπει να κάνετε εάν είχατε

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤ







ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤ


Mε βάση την ισχύουσα νομοθεσία σας ενημερώνουμε ότι, καθίσταται πλέον απαραίτητο να εκπαιδεύονται υποχρεωτικά στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων όλοι οι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που χειρίζονται ή έρχονται σε επαφή με τρόφιμα ή ποτά, για την εφαρμογή των σχετικών οδηγών ορθής υγιεινής πρακτικής.
Από τα παραπάνω απορρέουν υποχρεώσεις και νομικές ευθύνες των επιχειρηματιών σε περιπτώσεις που κατά τους ελέγχους του ΕΦΕΤ, διαπιστωθεί πως δεν τηρούν τους ειδικούς φακέλους αρχείου, με τα πιστοποιητικά των εργαζομένων και των ιδίων.
Το πιστοποιητικό εκπαίδευσης σεμιναρίων του ΕΦΕΤ, αποτελεί πλέον απαραίτητο δικαιολογητικό και θα ζητείται από τους ΟΤΑ, σε οποιαδήποτε αδειοδότηση αιτηθεί ο επιχειρηματίας, ειδικά στην άδεια λειτουργίας.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Για υπεξαίρεση χρημάτων




Για υπεξαίρεση χρημάτων που είχαν δοθεί στη μνήμη των 21 αδικοχαμένων μαθητών στα Τέμπη παραπέμπονται να δικαστούν ο πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου Ημαθίας και ένας δημοτικός ταμίας! Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την κατηγορία ότι υπεξαίρεσαν πάνω από 1.000.000 ευρώ, την περίοδο 2003 – 2006.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Κώστας Βενιόπουλος -αθώωσε για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, που δήθεν είχε διαπραχθεί,

 Η τελεσίδικη αθώωση και η απόλυτη δικαίωση μου από το τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης είναι πια γεγονός.
Στις 30 Ιανουαρίου το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, ύστερα και από την απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας, με ομόφωνη απόφαση του
με αθώωσε για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, που δήθεν είχε διαπραχθεί,σε βάρος του Δήμου Μελίκης, την περίοδο 2001-2002 κατά την οποία υπηρετούσα ως Δήμαρχος.
Αν και νιώθω πια δικαιωμένος, σίγουρα δεν μπορώ να αγνοήσω όλες εκείνες τις στημένες κατηγορίες, τις αναίσχυντες συκοφαντίες και τις δηλητηριώδεις διαδόσεις, που επί μια δεκαετία στόχευαν στην πολιτική, ηθική και οικονομική μου εξόντωση.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω :